SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Yeşil Kahve Ekstraktı Eklenmiş Ekmeğin Mikrobiyal İçeriğinin Değerlendirilmesi
Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
, cilt.10, sa.1, ss.17-28, 2023 (Hakemli Dergi)
Microbiological quality and portion analysis of döner sandwiches
FLEISHWIRTHSCHAFT international
, cilt.3, ss.46-49, 2017 (Hakemli Dergi)
Microbiological quality and portion analyses of the beef and chicken döner sandwiches sold in Istanbul
FLEISCHWIRTSCHAFT international
, cilt.32, ss.46-49, 2017 (Hakemli Dergi)
Tüketicilerin Gıda Etiketlerine Yönelik Tutum ve Davranışları
Akademik Gıda / Academic Food Journal
, cilt.12, ss.30-37, 2014 (Hakemli Dergi)
Besinlerde Küflerin Oluşturduğu Mikotoksin Sorunu
Actual Medicine
, cilt.21, ss.50-53, 2013 (Hakemsiz Dergi)
Etin beslenmedeki yeri ve önemi
Actual Medicine
, cilt.21, ss.51-53, 2013 (Hakemsiz Dergi)
A note on the microbiological condition of minced meat at retail in Vienna Austria
ERNÄHRUNG/NUTRITION
, cilt.36, ss.197-201, 2012 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Determination of nutritional and microbiological quality ofunpacked and unlabeled seed-mixture feeds for pet-birds
International Congress on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research, 28 - 30 Kasım 2018
Functional Egg: Current Manufacturing Practices andNutraceutical Effects
International congress on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research (FONGAR), 28 - 30 Kasım 2018
The Effects of Tuber Root of Maca (Lepidium Meyenii Walp.) Plant on Egg Production And Antioxidant Status of Hens
International Conference on RawMaterials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, cilt.1, ss.16-18
Çocuklarda süt ve fermente süt ürünleri tüketim durumuna göre tükürükteki Lactobacillus sp. varlığının incelenmesi
Uluslararası Katılımlı XXXVIII. Türk Mikrobiyoloji Kongresi, Türkiye, 4 - 08 Kasım 2018
Gıda Kaynaklı Hastalıklarda Risk Değerlendirmesi
Ulusal Çevre, Beslenme ve Mikrobiyota Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 12 Nisan 2018
Production of Yogurt by Adding the Maca (Lepidium meyenii) Powder and Propolis Extract
International Conference on RawMaterials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018
ASSESSMENT OF ORAL HEALTH BY ”HEALTHY EATING INDEX” IN SCHOOL AGE CHILDREN
2nd International Conference on Childhood and Adolescence, 25 - 27 Ocak 2018
Fermente Besinler ve Mikrobiyota İlişkisi
Geleneksel Türk Mutfağında Fermente Besinler Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 21 Nisan 2017
Yoğurtlarda Maca Lepidium meyenii tozu ve propolis kullanımının etkilerinin değerlendirilmesi
Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Doğal Katkılar, Fonksiyonel Bileşenler ve Sağlık Mükemmeliyet Merkezi, İstanbul, Türkiye, 28 Ekim 2016
Sokakta satılan midye dolmaların mikrobiyolojik açıdan incelenmesi ve porsiyon analizi
Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Türkiye, 5 - 07 Ekim 2016
İSTANBUL DA AÇIKTA SATILAN KUŞ YEMLERİNİN BESİN İÇERİĞİ MİKROBİYOLOJİK KONTAMİNASYON VE AFLATOKSİN VARLIĞI BAKIMINDAN ANALİZİ
12. Veteriner Hekimleri Mikrobiyoloji Kongresi (Uluslararası Katılımlı), Nevşehir, Türkiye, 30 Ağustos - 02 Eylül 2016
Bitkisel Gıda Takviyesi Olarak Maca Lepidium Meyenii Bitkisinin Biyoaktif Bileşikleri ve Antioksidan Kapasitesi
Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi 2016, Antalya, Türkiye, 14 - 17 Nisan 2016
Kent ve Kırsal Kesimde Tüketilen Türk HazırGıdalarında Bakteriyel Kontaminasyon Riski
Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi 2016, Antalya, Türkiye, 14 - 17 Nisan 2016
Obezitede Gıda Güvenliği nin Yeri
Ulusal Çocuk, Ergen ve Yetişkin Obezitesi Kongresi, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Nisan 2016
Risk factors and assessment of bacterial pathogens in food
4th International Meeting on Pharmacy & Pharmaceutical Sciences (IMPPS-4), İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Eylül 2014, ss.46
An adapted risk ranking model for estimating the hazard on the exposure to foodborne Campylobacter sp on traditional meat dishes of Turkey
TRFOODMICRORISK 2014- 1. Predictive Modelling and Foodborne Microbial Risk Assessment Workshop of Turkey, İstanbul, Türkiye, 11 - 12 Mayıs 2014
Food safety issues related with consumption of chicken doner in Vienna
FoodMicro 2012, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012
Demographic data and dietary habits in Turkey: Regional differences as a basis for microbiological risk assessment for Turkish meat products
FoodMicro 2012, İstanbul, Türkiye, 3 - 07 Eylül 2012
Examples of risk management and risk communication in the food chain at regional level Learning from mistakes
XIII Food Products Safety and Quality Management, Tatranska Javorina, Slovakya, 24 - 26 Ekim 2011
Foodborne Campylobacteriosis Risk ranking of foods based on categorial ordinal scales
XIII Food Products Safety and Quality Management, Tatranska Javorina, Slovakya, 24 - 26 Ekim 2011
A model to assess the exposure of consumers to foodborne Campylobacter via typical turkish food
Hygiena Alimentorum XXXII: Meat and Meat Products – Production, Safety and Quality, Strbske Pleso, Slovakya, 11 - 13 Mayıs 2011
Listeria in meat products Legislation consumer concerns and control options
6th European Symposium. Agriculture-Commerce-Cervices, Tatranske Matliare, Slovakya, 23 - 25 Mart 2011
Campylobacter and Campylobacteriosis in Turkey
6th European Symposium. Agriculture-Commerce-Cervices, Tatranske Matliare, Slovakya, 23 - 25 Mart 2011
Kitap & Kitap Bölümleri
GIDA KAYNAKLI HASTALIKLARIN HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ VE KORUNMA YOLLARI
Gıda Mikrobiyolojisi, Osman Erkmen, Editör, Efil Yayınevi-EFLATUN Basım Dağıtım Yayıncılık Danışmanlık Yatırım ve Tic. Ltd. Şti., Ankara, ss.205-218, 2021
Mikroorganizmaların Temel Özellikleri
Hemşireler için Mikrobiyoloji, Mustafa Altındiş, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri Ltd. Şti., Ankara, ss.13-24, 2020
Gıda Hijyeni ve Gıda Zehirlenmelerine Karşı Öneriler
Eczacının Başvuru Rehberi, Cengiz Yakıncı, Göknur Aktay, Editör, Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi, Ankara, ss.331-334, 2015