Yayınlar & Eserler

Makaleler 40
Tümü (40)
SCI-E, SSCI, AHCI (15)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (17)
ESCI (2)
Scopus (22)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (11)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 35

1. Kombu Çayinin Campylobacter Sp. Üzerine Muhtemel Antimikrobiyal Etkileri

7th INTERNATIONAL HEALTH SCIENCE AND LIFE CONGRESS (IHSLC 2024), Burdur, Türkiye, 07 Mart 2024, ss.557, (Özet Bildiri)

2. Farklı geleneksel yöntemlerle mayalanan yoğurtların duyusal ve fizikokimyasal özellikleri

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 05 Ekim 2023, ss.245-257, (Tam Metin Bildiri)

3. Kızılcık eklenmiş yulaf sütü ve inek sütü kefirlerinin antioksidan kapasitesi ve duyusal özellikleri

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 06 Ekim 2023, ss.233-244, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

4. Virucidal Activity Of Xanthan Gum And Carboxymethyl Cellulose As Thickener And Emulsifier Additives In Production Technology

20th International Pharmaceutical Technology Symposium - IPTS 2022, Ankara, Türkiye, 21 Şubat 2022, ss.147-148, (Tam Metin Bildiri)

6. Propolisin probiyotik bakteri gelişimi üzerine etkilerinin incelenmesi

Uluslararası Gazi Sağlık Bilimleri Kongresi, Türkiye, 15 Aralık 2021, ss.493, (Özet Bildiri)

7. Farklı renkteki balların staphylococcus aureus üzerindeki antimikrobiyal etkisi

6. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, Türkiye, 4 - 05 Aralık 2021, ss.253, (Özet Bildiri)

8. Yaban mersininin antimikrobiyal etkisi

6. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESi, Türkiye, 4 - 05 Aralık 2021, ss.248, (Özet Bildiri)

10. Antimicrobial Effects of Stinging Nettle (Urtica dioica L.) Extracts on Campylobacter jejuni

International Congress on Biological and Health Sciences, Türkiye, 26 Şubat 2021, ss.381, (Özet Bildiri)

11. Determination of nutritional and microbiological quality ofunpacked and unlabeled seed-mixture feeds for pet-birds

International Congress on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research, 28 - 30 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

12. Functional Egg: Current Manufacturing Practices andNutraceutical Effects

International congress on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research (FONGAR), 28 - 30 Kasım 2018, (Tam Metin Bildiri)

13. The Effects of Tuber Root of Maca (Lepidium Meyenii Walp.) Plant on Egg Production And Antioxidant Status of Hens

International Conference on RawMaterials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, cilt.1, ss.16-18, (Tam Metin Bildiri)

15. Midye Dolmadaki Mikrobiyolojik Tehlikeler ve Gramaj Analizi

6. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 03 Mayıs 2018, (Özet Bildiri)

16. Gıda Kaynaklı Hastalıklarda Risk Değerlendirmesi

Ulusal Çevre, Beslenme ve Mikrobiyota Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 12 Nisan 2018, (Özet Bildiri)

17. Production of Yogurt by Adding the Maca (Lepidium meyenii) Powder and Propolis Extract

International Conference on RawMaterials to Processed Foods, 11 - 13 Nisan 2018, (Tam Metin Bildiri)

18. ASSESSMENT OF ORAL HEALTH BY ”HEALTHY EATING INDEX” IN SCHOOL AGE CHILDREN

2nd International Conference on Childhood and Adolescence, 25 - 27 Ocak 2018, (Özet Bildiri)

19. Evaluatıon Of Mıcrobıologıcal Qualıty Of Packed Andunpacked Herbal And Fruıt Tea

4th World Congress and Expo on Applied Microbiology, Madrid, İspanya, 29 Kasım - 01 Aralık 2017, (Özet Bildiri)

20. Fermente Besinler ve Mikrobiyota İlişkisi

Geleneksel Türk Mutfağında Fermente Besinler Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 21 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

21. Yoğurtlarda Maca Lepidium meyenii tozu ve propolis kullanımının etkilerinin değerlendirilmesi

Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Doğal Katkılar, Fonksiyonel Bileşenler ve Sağlık Mükemmeliyet Merkezi, İstanbul, Türkiye, 28 Ekim 2016, (Tam Metin Bildiri)

24. Bitkisel Gıda Takviyesi Olarak Maca Lepidium Meyenii Bitkisinin Biyoaktif Bileşikleri ve Antioksidan Kapasitesi

Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi 2016, Antalya, Türkiye, 14 - 17 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

25. Kent ve Kırsal Kesimde Tüketilen Türk HazırGıdalarında Bakteriyel Kontaminasyon Riski

Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi 2016, Antalya, Türkiye, 14 - 17 Nisan 2016, (Özet Bildiri)

26. Obezitede Gıda Güvenliği nin Yeri

Ulusal Çocuk, Ergen ve Yetişkin Obezitesi Kongresi, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Nisan 2016 Sürdürülebilir Kalkınma

27. Risk factors and assessment of bacterial pathogens in food

4th International Meeting on Pharmacy & Pharmaceutical Sciences (IMPPS-4), İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Eylül 2014, ss.46, (Özet Bildiri)

28. An adapted risk ranking model for estimating the hazard on the exposure to foodborne Campylobacter sp on traditional meat dishes of Turkey

TRFOODMICRORISK 2014- 1. Predictive Modelling and Foodborne Microbial Risk Assessment Workshop of Turkey, İstanbul, Türkiye, 11 - 12 Mayıs 2014

31. Examples of risk management and risk communication in the food chain at regional level Learning from mistakes

XIII Food Products Safety and Quality Management, Tatranska Javorina, Slovakya, 24 - 26 Ekim 2011, (Özet Bildiri)

32. Foodborne Campylobacteriosis Risk ranking of foods based on categorial ordinal scales

XIII Food Products Safety and Quality Management, Tatranska Javorina, Slovakya, 24 - 26 Ekim 2011, (Tam Metin Bildiri)

33. A model to assess the exposure of consumers to foodborne Campylobacter via typical turkish food

Hygiena Alimentorum XXXII: Meat and Meat Products – Production, Safety and Quality, Strbske Pleso, Slovakya, 11 - 13 Mayıs 2011, (Tam Metin Bildiri)

34. Listeria in meat products Legislation consumer concerns and control options

6th European Symposium. Agriculture-Commerce-Cervices, Tatranske Matliare, Slovakya, 23 - 25 Mart 2011, (Özet Bildiri)

35. Campylobacter and Campylobacteriosis in Turkey

6th European Symposium. Agriculture-Commerce-Cervices, Tatranske Matliare, Slovakya, 23 - 25 Mart 2011, (Özet Bildiri)
Kitaplar 7

1. GIDA KAYNAKLI HASTALIKLARIN HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ VE KORUNMA YOLLARI

Gıda Mikrobiyolojisi, Osman Erkmen, Editör, Efil Yayınevi-EFLATUN Basım Dağıtım Yayıncılık Danışmanlık Yatırım ve Tic. Ltd. Şti., Ankara, ss.205-218, 2021

2. Mikroorganizmaların Temel Özellikleri

Hemşireler için Mikrobiyoloji, Mustafa Altındiş, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri Ltd. Şti., Ankara, ss.13-24, 2020

3. Veteriner Halk Sağlığına Genel Bakış

Veteriner Halk Sağlığı, Ziya Gökalp Ceylan, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.1-7, 2019 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

4. Veteriner Halk Sağlığına Genel Bakış

Veteriner Halk Sağlığı, Ziya Gökalp Ceylan, Editör, Türkiye Klinikleri, Ankara, ss.1-7, 2019

6. Gıda Kaynaklı Paraziter Hastalıklarda Risk Değerlendirmesi

Gida Kaynakli Paraziter Hastaliklar, Doğruer Yusuf, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.80-88, 2018 Creative Commons License

7. Gıda Hijyeni ve Gıda Zehirlenmelerine Karşı Öneriler

Eczacının Başvuru Rehberi, Cengiz Yakıncı, Göknur Aktay, Editör, Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi, Ankara, ss.331-334, 2015
Metrikler

Yayın

86

Yayın (WoS)

18

Yayın (Scopus)

22

Atıf (WoS)

49

H-İndeks (WoS)

4

Atıf (Scopus)

150

H-İndeks (Scopus)

7

Atıf (TrDizin)

5

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Sobiad)

46

H-İndeks (Sobiad)

1

Atıf (Diğer Toplam)

15

Proje

12

Tez Danışmanlığı

14

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları