Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Etin beslenmedeki yeri ve önemi

Actual Medicine , cilt.21, ss.51-53, 2013 (Hakemsiz Dergi)

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Farklı geleneksel yöntemlerle mayalanan yoğurtların duyusal ve fizikokimyasal özellikleri

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 05 Ekim 2023, ss.245-257

Propolisin probiyotik bakteri gelişimi üzerine etkilerinin incelenmesi

Uluslararası Gazi Sağlık Bilimleri Kongresi, Türkiye, 15 Aralık 2021, ss.493

Yaban mersininin antimikrobiyal etkisi

6. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESi, Türkiye, 4 - 05 Aralık 2021, ss.248

Farklı renkteki balların staphylococcus aureus üzerindeki antimikrobiyal etkisi

6. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, Türkiye, 4 - 05 Aralık 2021, ss.253

Antimicrobial Effects of Stinging Nettle (Urtica dioica L.) Extracts on Campylobacter jejuni

International Congress on Biological and Health Sciences, Türkiye, 26 Şubat 2021, ss.381

Functional Egg: Current Manufacturing Practices andNutraceutical Effects

International congress on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research (FONGAR), 28 - 30 Kasım 2018

The Effects of Tuber Root of Maca (Lepidium Meyenii Walp.) Plant on Egg Production And Antioxidant Status of Hens

International Conference on RawMaterials to Processed Foods, Antalya, Türkiye, 11 - 13 Nisan 2018, cilt.1, ss.16-18

Midye Dolmadaki Mikrobiyolojik Tehlikeler ve Gramaj Analizi

6. Gıda Güvenliği Kongresi, İstanbul, Türkiye, 03 Mayıs 2018

Gıda Kaynaklı Hastalıklarda Risk Değerlendirmesi

Ulusal Çevre, Beslenme ve Mikrobiyota Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 12 Nisan 2018

Evaluatıon Of Mıcrobıologıcal Qualıty Of Packed Andunpacked Herbal And Fruıt Tea

4th World Congress and Expo on Applied Microbiology, Madrid, İspanya, 29 Kasım - 01 Aralık 2017

Fermente Besinler ve Mikrobiyota İlişkisi

Geleneksel Türk Mutfağında Fermente Besinler Sempozyumu, İstanbul, Türkiye, 21 Nisan 2017

Yoğurtlarda Maca Lepidium meyenii tozu ve propolis kullanımının etkilerinin değerlendirilmesi

Gıda, Metabolizma ve Sağlık: Biyoaktif Bileşenler ve Doğal Katkılar Kongresi, İstanbul Teknik Üniversitesi, Doğal Katkılar, Fonksiyonel Bileşenler ve Sağlık Mükemmeliyet Merkezi, İstanbul, Türkiye, 28 Ekim 2016

Bitkisel Gıda Takviyesi Olarak Maca Lepidium Meyenii Bitkisinin Biyoaktif Bileşikleri ve Antioksidan Kapasitesi

Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi 2016, Antalya, Türkiye, 14 - 17 Nisan 2016

Kent ve Kırsal Kesimde Tüketilen Türk HazırGıdalarında Bakteriyel Kontaminasyon Riski

Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi 2016, Antalya, Türkiye, 14 - 17 Nisan 2016

Obezitede Gıda Güvenliği nin Yeri

Ulusal Çocuk, Ergen ve Yetişkin Obezitesi Kongresi, Antalya, Türkiye, 7 - 10 Nisan 2016 Sürdürülebilir Kalkınma

Risk factors and assessment of bacterial pathogens in food

4th International Meeting on Pharmacy & Pharmaceutical Sciences (IMPPS-4), İstanbul, Türkiye, 18 - 21 Eylül 2014, ss.46

An adapted risk ranking model for estimating the hazard on the exposure to foodborne Campylobacter sp on traditional meat dishes of Turkey

TRFOODMICRORISK 2014- 1. Predictive Modelling and Foodborne Microbial Risk Assessment Workshop of Turkey, İstanbul, Türkiye, 11 - 12 Mayıs 2014

Examples of risk management and risk communication in the food chain at regional level Learning from mistakes

XIII Food Products Safety and Quality Management, Tatranska Javorina, Slovakya, 24 - 26 Ekim 2011

Foodborne Campylobacteriosis Risk ranking of foods based on categorial ordinal scales

XIII Food Products Safety and Quality Management, Tatranska Javorina, Slovakya, 24 - 26 Ekim 2011

A model to assess the exposure of consumers to foodborne Campylobacter via typical turkish food

Hygiena Alimentorum XXXII: Meat and Meat Products – Production, Safety and Quality, Strbske Pleso, Slovakya, 11 - 13 Mayıs 2011

Listeria in meat products Legislation consumer concerns and control options

6th European Symposium. Agriculture-Commerce-Cervices, Tatranske Matliare, Slovakya, 23 - 25 Mart 2011

Campylobacter and Campylobacteriosis in Turkey

6th European Symposium. Agriculture-Commerce-Cervices, Tatranske Matliare, Slovakya, 23 - 25 Mart 2011

Kitap & Kitap Bölümleri

GIDA KAYNAKLI HASTALIKLARIN HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ VE KORUNMA YOLLARI

Gıda Mikrobiyolojisi, Osman Erkmen, Editör, Efil Yayınevi-EFLATUN Basım Dağıtım Yayıncılık Danışmanlık Yatırım ve Tic. Ltd. Şti., Ankara, ss.205-218, 2021

Mikroorganizmaların Temel Özellikleri

Hemşireler için Mikrobiyoloji, Mustafa Altındiş, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri Ltd. Şti., Ankara, ss.13-24, 2020

Veteriner Halk Sağlığına Genel Bakış

Veteriner Halk Sağlığı, Ziya Gökalp Ceylan, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.1-7, 2019 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Gıda Kaynaklı Paraziter Hastalıklarda Risk Değerlendirmesi

Gida Kaynakli Paraziter Hastaliklar, Doğruer Yusuf, Editör, Türkiye Klinikleri Yayınevi, Ankara, ss.80-88, 2018 Creative Commons License

Gıda Hijyeni ve Gıda Zehirlenmelerine Karşı Öneriler

Eczacının Başvuru Rehberi, Cengiz Yakıncı, Göknur Aktay, Editör, Türk Eczacıları Birliği Eczacılık Akademisi, Ankara, ss.331-334, 2015

Metrikler

Yayın

73

Atıf (WoS)

49

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

49

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

8

Tez Danışmanlığı

6

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları