Akademik Unvanlar
-
2013 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Marmara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2014 - Devam Ediyor Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü
Marmara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
-
2014 - Devam Ediyor Farabi Programı Kurum Koordinatörü
Marmara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
-
2014 - Devam Ediyor Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Marmara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
-
2012 - 2012 Projeler Teknik Uzmanı
Berga TÜBİTAK Ar-Ge Proje Hazırlama Danışmanlık Şirketi
Verdiği Dersler
Yönetilen Tezler
-
Polifenol Yönünden Zengin Bazı Gıdaların Prebiyotik ve Probiyotik Etkileşiminin İn Vitro Gastrointestinal Sistemde İncelenmesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Danışman)
E.Oğuz(Öğrenci), Doktora, Devam Ediyor -
Kombu çayının Campylobacter sp. üzerine antimikrobiyal etkisinin belirlenmesi ve prediktif mikrobiyoloji yöntemiyle modellenmesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Danışman)
H.İÇEN(Öğrenci), Yüksek Lisans, Devam Ediyor -
Takviye edici gıda olarak vaccinium myrtillus ekstraktının bacillus subtilis gelişimi üzerine etkilerinin incelenmesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Danışman)
M.BİLGİN(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Isırgan otu (Urtica dioica L.) ekstraktının gıda kaynaklı campylobacter jejuni üzerine antimikrobiyal aktivitesinin incelenmesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Danışman)
H.BANU(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Camellia sinensis ekstraktının lactobacillus plantarum ve escherichia coli gelişimi üzerine etkisinin incelenmesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Danışman)
K.TAŞ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Campylobacter jejuni inhibisyonunda minimum ögenol konsantrasyonunun tespit edilerek gıda güvenliği açısından incelenmesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Danışman)
M.GÜRBÜZ(Öğrenci), Doktora, 2022 -
Farklı propolis ekstraktlarının lactobacillus SP gelişimi üzerine etkilerinin incelenmesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Danışman)
B.ERYILMAZ(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
Farklı bal tiplerinin renk sınıflandırmasına göre staphylococcus aureus üzerindeki antimikrobiyal etkisinin incelenmesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Danışman)
S.BAHAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2022 -
İstanbul'da satılan tavuk eti ve ürünlerindekicampylobacter türlerinin incelenmesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Danışman)
İ.UÇAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Çocuklarda beslenme alışkanlıklarının ağız-diş sağlığına ve tükürükteki porphyromonas gingivalis ve bifidobacterium türleri üzerine etkilerinin incelenmesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Danışman)
-
Okul çağındaki çocuklarda beslenme alışkanlıklarının ağız-diş sağlığı ve ağız florasındaki lactobacıllus türleri üzerine etkilerinin incelenmesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Danışman)
-
Satışa sunulan bazı bitki ve meyve çaylarının paket ve açık formlarının mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Danışman)
-
Lepidium meyenii tozu ve propolis ekstraktı ilave edilerek fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş yoğurt üretilmesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Danışman)
-
Sokakta satılan gıdaların mikrobiyolojik açıdan incelenmesi ve halk sağlığı açısından değerlendirilmesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Danışman)