Akademik Unvanlar
-
2013 - Devam Ediyor Dr.Öğr.Üyesi
Marmara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Yönetimsel Görevler
-
2014 - Devam Ediyor Mevlana Değişim Programı Kurum Koordinatörü
Marmara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
-
2014 - Devam Ediyor Erasmus Programı Kurum Koordinatörü
Marmara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
-
2014 - Devam Ediyor Farabi Programı Kurum Koordinatörü
Marmara Üniversitesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü
Akademi Dışı Deneyim
-
2012 - 2012 Projeler Teknik Uzmanı
Berga TÜBİTAK Ar-Ge Proje Hazırlama Danışmanlık Şirketi
Yönetilen Tezler
-
İstanbul'da satılan tavuk eti ve ürünlerindekicampylobacter türlerinin incelenmesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Danışman)
İ.UÇAR(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Çocuklarda beslenme alışkanlıklarının ağız-diş sağlığına ve tükürükteki porphyromonas gingivalis ve bifidobacterium türleri üzerine etkilerinin incelenmesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Danışman)
-
Okul çağındaki çocuklarda beslenme alışkanlıklarının ağız-diş sağlığı ve ağız florasındaki lactobacıllus türleri üzerine etkilerinin incelenmesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Danışman)
-
Satışa sunulan bazı bitki ve meyve çaylarının paket ve açık formlarının mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Danışman)
-
Lepidium meyenii tozu ve propolis ekstraktı ilave edilerek fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş yoğurt üretilmesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Danışman)
-
Sokakta satılan gıdaların mikrobiyolojik açıdan incelenmesi ve halk sağlığı açısından değerlendirilmesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Danışman)