-
2021 - 2023 Campylobacter jejuni inhibisyonunda minimum ögenol konsantrasyonunun tespit edilerek gıda güvenliği açısından incelenmesi
-
2019 - 2020 Implementation and revision of laboratory diagnosisand tecniques for foodborne infectious agents
Diğer Ülkelerin Sivil Toplum Kuruluşları Tarafından Desteklenmiş Proje
Bingöl Özakpınar Ö., Omurtag Korkmaz B. İ. (Yürütücü)
-
2019 - 2020 Implementation and revision of laboratory diagnosis and techniques for foodborne infectious agents
Diğer Ülkelerdeki Özel Organizasyonlar Tarafından Desteklenmiş Proje
Omurtag Korkmaz B. İ. (Yürütücü)
-
2018 - 2019 Çocuklarda Beslenme Alışkanlıklarının Ağız-Diş Sağlığına ve Tükürükteki Porphyromonas gingivalis ve Bifidobacterium Türleri Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
-
2017 - 2018 Satışa sunulan bazı bitki ve meyve çaylarının paket ve açık formlarının mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
Omurtag Korkmaz B. İ. (Yürütücü), Akduman G.
-
2017 - 2018 Okul Çağı Çocuklarında Beslenme Alışkanlıklarının Ağız-Diş Sağlığı ve Ağız Florasındaki Lactobacillus Türleri Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
Omurtag Korkmaz B. İ. (Yürütücü), Karğın D.
-
2016 - 2017 Lepidium meyenii tozu ve propolis ekstraktı ilave edilerek fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş yoğurt üretilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
Omurtag Korkmaz B. İ. (Yürütücü)
-
2015 - 2016 Sokakta satılan gıdaların mikrobiyolojik açıdan incelenmesi ve halk sağlığı açısından değerlendirilmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Y.Lisans
Omurtag Korkmaz B. İ. (Yürütücü), Yüce M.
-
2014 - 2015 Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Beslenme Laboratuvarının Oluşturulması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Güneş F. E. (Yürütücü), Aktaç Ş., Omurtag Korkmaz B. İ., İslamoğlu A. H., Sabuncular G.
-
2013 - 2015 İstanbul ilinde tüketime hazır ekmek arası dönerlerin mikrobiyolojik yönden incelenmesi ve risk değerlendirmesinin yapılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Omurtag Korkmaz B. İ., Soyoğul Gürer Ü. (Yürütücü), Rayaman E.
-
2013 - 2015 İstanbul ilinde tüketime hazır ekmek arası dönerlerin mikrobiyolojik açıdan incelenmesi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Omurtag Korkmaz B. İ. (Yürütücü), Rayaman P., Rayaman E., Soyoğul Gürer Ü.