Desteklenen Projeler
-
2021 - 2023 Campylobacter jejuni inhibisyonunda minimum ögenol konsantrasyonunun tespit edilerek gıda güvenliği açısından incelenmesi
-
2019 - 2020 Implementation and revision of laboratory diagnosisand tecniques for foodborne infectious agents
Diğer Ülkelerin Sivil Toplum Kuruluşları Tarafından Desteklenmiş Proje
Bingöl Özakpınar Ö., Omurtag Korkmaz B. İ. (Yürütücü)
-
2019 - 2020 Implementation and revision of laboratory diagnosis and techniques for foodborne infectious agents
Diğer Ülkelerdeki Özel Organizasyonlar Tarafından Desteklenmiş Proje
Omurtag Korkmaz B. İ. (Yürütücü)
-
2018 - 2019 Çocuklarda Beslenme Alışkanlıklarının Ağız-Diş Sağlığına ve Tükürükteki Porphyromonas gingivalis ve Bifidobacterium Türleri Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
-
2017 - 2018 Satışa sunulan bazı bitki ve meyve çaylarının paket ve açık formlarının mikrobiyolojik kalitesinin belirlenmesi
-
2017 - 2018 Okul Çağı Çocuklarında Beslenme Alışkanlıklarının Ağız-Diş Sağlığı ve Ağız Florasındaki Lactobacillus Türleri Üzerine Etkilerinin İncelenmesi
-
2016 - 2017 Lepidium meyenii tozu ve propolis ekstraktı ilave edilerek fonksiyonel özellikleri geliştirilmiş yoğurt üretilmesi
-
2015 - 2016 Sokakta satılan gıdaların mikrobiyolojik açıdan incelenmesi ve halk sağlığı açısından değerlendirilmesi
-
2014 - 2015 Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü Beslenme Laboratuvarının Oluşturulması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Güneş F. E. (Yürütücü), Aktaç Ş., Omurtag Korkmaz B. İ., İslamoğlu A. H., Sabuncular G.
-
2013 - 2015 İstanbul ilinde tüketime hazır ekmek arası dönerlerin mikrobiyolojik yönden incelenmesi ve risk değerlendirmesinin yapılması
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Omurtag Korkmaz B. İ., Soyoğul Gürer Ü. (Yürütücü), Rayaman E.