Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Brokoli Sebzesinde Farklı Pişirme Yöntemlerinin K1 Vitamini İçeriğine Etkisi

3. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 03 Ekim 2024

Çiğ, Filizlenmiş ve Pişmiş Yemeklik Tane Baklagillerde Kadmiyum (Cd) ve Kurşun (Pb) Miktarının Tayini

Uluslararası Beslenme ve Diyetetikte Güncel Yaklaşımlar Öğrenci Kongresi, Aydın, Türkiye, 23 Mayıs 2024

Suriyeli Mülteci Çocuklara Gıda Güvenliği ve Sağlık Beslenmeye Yönelik Verilen Beslenme Eğitiminin Bilgi Düzeylerine Etkisi

4. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi 1. İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, İstanbul, Türkiye, 19 Nisan 2024, ss.88

Cezaevinde Çocuğu İle Kalan Annelerin Beslenme Bilgi Düzeylerinin Artırılması ve 0-5 Yaş Arası Çocukların Büyüme Ve Gelişmelerininin Desteklenmesi

4. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi 1. İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, İstanbul, Türkiye, 19 Nisan 2024, ss.87

Kızılcık eklenmiş yulaf sütü ve inek sütü kefirlerinin antioksidan kapasitesi ve duyusal özellikleri

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 06 Ekim 2023, ss.233-244 Sürdürülebilir Kalkınma

Breast milk macronutrients in fasting vs. non‐fasting lactating women

8th ABM/EABM European Regional Conference, Split, Hırvatistan, 11 Mayıs 2023, ss.19-20

Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Tanısı Alan ve Almayan Çocukların Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi

12th International Medicine and Heath Sciences Researches Congress, Ankara, Türkiye, 18 - 19 Mart 2023, ss.232-233

Oruç Tutmak Anne Sütünü Etkiler mi?

44. PEDİATRİ GÜNLERİ 23. PEDİATRİ HEMŞİRELİĞİ GÜNLERİ, Türkiye, 17 Nisan 2022

Beslenme ile İlgili Bölümlerde Eğitim Gören Üniversite Öğrencilerinin Sürdürülebilir Beslenme Hakkındaki Bilgi ve Tutumları

Beslenme ile İlgili Bölümlerde Eğitim Gören Üniversite Öğrencilerinin Sürdürülebilir Beslenme Hakkındaki Bilgi ve Tutumları, 01 Ocak 2022, cilt.13, ss.46-54 identifier

Effects of consumption of herbal tea containing galactagogue on composition of breast milk macronutrients

7th International Maternal and Fetal Nutrition in the First 1000 Days From Fetal Life to Childhood Congress, Türkiye, 27 - 30 Mart 2019

DÜNYA KÜLTÜR MİRASI OLAN TARİHİ UZUNKÖPRÜ İLÇESİNİN SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASI: YÖRESEL LEZZETLER

The 2nd International Congress on Tourism, Economic and Business Science (ICTEBS), Kocaeli, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2018, cilt.2, ss.476-494

Assessment of the Effect of Responsive Feeding Education on Nutritinaol Status of Infants

1st International Eurasian Congress of Social Pediatrics, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım - 01 Aralık 2018

Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği

International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, Üsküp, Makedonya, 1 - 05 Kasım 2017, ss.40

A Fermented Beverage in Turkısh Cusine Culture:Boza

International Congress of Tourism, BusinessEconomic and Business Sciences, Üsküp, Makedonya, 1 - 05 Kasım 2017, ss.17

Evaluation of Gastronomic Products for Geographical Marking:The Sample of Erzurum-Olur

1st International Congress onTourism, Economic and Business Sciences, ÜSKÜP, Makedonya, 1 - 05 Kasım 2017, ss.40

Evaluation of Nutritional Practices of Amateur Adolescent Swimmers

International Meeting on Education Research in Health Science, İstanbul, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2017
Kitap & Kitap Bölümleri

Okul Temelli Beslenme Eğitimleri: SOYAÇ Modeli Örneği

Kolektif İyileşme Olmadan Bireysel İyileşme Mümkün Mü?, Özden Bademci, Editör, Maltepe Üniversitesi Yayınları, İstanbul, ss.49-50, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

Coğrafi İşaretli Gastronomi Ürünlerinin Turizm ve Kültürel Mirasa Katkısı

Turizm Okumaları 2, Sami Karacan, Editör, Umuttepe Yayınları, Kocaeli/İzmit, ss.63-88, 2018
Metrikler

Yayın

35

Atıf (TrDizin)

3

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

14

Proje

2

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları