Makaleler
16
Tümü (16)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (3)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (8)
4. Çiğ, Filizlenmiş ve Pişmiş Yemeklik Tane Baklagillerde Kadmiyum ve Kurşun Miktarının Tayini
Adnan Menderes Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi
, cilt.9, sa.1, ss.90-98, 2025 (Hakemli Dergi)
6. Çöven Otu (Gypsophila Bicolor) kökünün suyu ve farklı bitkisel sütler kullanılarak vegan dondurma geliştirilmesi
Toros University Journal of Food, Nutrition and Gastronomy
, cilt.3, sa.2, ss.171-179, 2024 (Hakemli Dergi)
7. Effect of Ramadan Fasting on Breast Milk
Breastfeeding medicine : the official journal of the Academy of Breastfeeding Medicine
, cilt.18, sa.8, ss.596-601, 2023 (SCI-Expanded)
9. Sustainable Nutrition Knowledge and Attitudes of University Students Studying in Departments related to Nutrition
Acıbadem Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.13, sa.1, ss.46-54, 2022 (Hakemli Dergi)
12. DÜNYA KÜLTÜR MİRASI LİSTESİNE ALINAN TARİHİ UZUNKÖPRÜ İLÇESİNİN SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASI: GELENEKSEL YEMEKLERİ
Uluslararası Turizm, İşletme, Ekonomi Dergisi
, cilt.2, sa.2, ss.476-494, 2019 (Hakemsiz Dergi)
15. Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği
TABAD
, cilt.2, sa.10, ss.44-53, 2017 (Hakemli Dergi)
16. MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİN ÇALIŞMA KOŞULLARI, BESLENME DURUMLARI VE GÖRÜLEN SORUNLAR
gazi üniversitesi sağlık bilimleri dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.36-47, 2016 (Hakemli Dergi)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler
24
13. Besin Alerjisi Tanısına Göre Ebeveynlerin Besin Satın Alma Alışkanlıklarının Karşılaştırılması
GIDA ALERJENLERİ, BULAŞANLARI ve HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ (GABS2021), Türkiye, 24 Haziran 2021, (Tam Metin Bildiri)
14. Okul temelli toplum çalışmaları kapsamında yürütülen beslenme faaliyetleri: Soyaç Modeli
43. PEDİATRİ GÜNLERİ, Türkiye, 30 Mayıs - 02 Haziran 2021, (Özet Bildiri)
15. Effects of consumption of herbal tea containing galactagogue on composition of breast milk macronutrients
7th International Maternal and Fetal Nutrition in the First 1000 Days From Fetal Life to Childhood Congress, Türkiye, 27 - 30 Mart 2019, (Özet Bildiri)
16. DÜNYA KÜLTÜR MİRASI OLAN TARİHİ UZUNKÖPRÜ İLÇESİNİN SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASI: YÖRESEL LEZZETLER
The 2nd International Congress on Tourism, Economic and Business Science (ICTEBS), Kocaeli, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2018, cilt.2, ss.476-494, (Tam Metin Bildiri)
17. Assessment of the Effect of Responsive Feeding Education on Nutritinaol Status of Infants
1st International Eurasian Congress of Social Pediatrics, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım - 01 Aralık 2018, (Özet Bildiri)
21. Evaluation of Gastronomic Products for Geographical Marking:The Sample of Erzurum-Olur
1st International Congress onTourism, Economic and Business Sciences, ÜSKÜP, Makedonya, 1 - 05 Kasım 2017, ss.40, (Özet Bildiri)
24. AKDENİZ DİYETİNİN KOGNİTİF FONKSİYON BOZUKLUKLARI ÜZERİNE ETKİLERİ
I. ULUSLARASI SAĞLIK BİLİMLERİ KONGRESİ, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)
Kitaplar
3
1. Doğum Sonu Dönemde Maternal Beslenme
Doğum Sonu Dönemde Sağlık ve Bakım Uygulamaları, Gamze FIŞKIN SİYAHTAŞ, Editör, İstanbul Medikal Yayıncılık, İstanbul, ss.156-166, 2025
3. Coğrafi İşaretli Gastronomi Ürünlerinin Turizm ve Kültürel Mirasa Katkısı
Turizm Okumaları 2, Sami Karacan, Editör, Umuttepe Yayınları, Kocaeli/İzmit, ss.63-88, 2018