Yayınlar & Eserler

Makaleler 16
Tümü (16)
SCI-E, SSCI, AHCI (2)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (2)
Scopus (3)
TRDizin (5)
Diğer Yayınlar (8)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 24

1. Üniversite Öğrencilerinin Beslenme ve Uyku Kalitesi: Akademik ve Sınav Dönemlerinin Karşılaştırılması

International Medical Congress of Silesia, Katowice, Polonya, 7 - 09 Mayıs 2025, ss.231, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

2. Gestasyonel Diyabeti Olan ve Olmayan Annelerin Anne Sütü Makro Besin Ögesi Bileşiminin Karşılaştırılması

International Medical Congress of Silesia, Katowice, Polonya, 7 - 09 Mayıs 2025, ss.257, (Özet Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

3. Brokoli Sebzesinde Farklı Pişirme Yöntemlerinin K1 Vitamini İçeriğine Etkisi

3. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 03 Ekim 2024, (Tam Metin Bildiri)

4. Çiğ, Filizlenmiş ve Pişmiş Yemeklik Tane Baklagillerde Kadmiyum (Cd) ve Kurşun (Pb) Miktarının Tayini

Uluslararası Beslenme ve Diyetetikte Güncel Yaklaşımlar Öğrenci Kongresi, Aydın, Türkiye, 23 Mayıs 2024, (Tam Metin Bildiri)

5. Cezaevinde Çocuğu İle Kalan Annelerin Beslenme Bilgi Düzeylerinin Artırılması ve 0-5 Yaş Arası Çocukların Büyüme Ve Gelişmelerininin Desteklenmesi

4. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi 1. İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, İstanbul, Türkiye, 19 Nisan 2024, ss.87, (Özet Bildiri)

6. Suriyeli Mülteci Çocuklara Gıda Güvenliği ve Sağlık Beslenmeye Yönelik Verilen Beslenme Eğitiminin Bilgi Düzeylerine Etkisi

4. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi 1. İstanbul Medeniyet Üniversitesi Uluslararası Beslenme ve Diyetetik Kongresi, İstanbul, Türkiye, 19 Nisan 2024, ss.88, (Özet Bildiri)

7. Kızılcık eklenmiş yulaf sütü ve inek sütü kefirlerinin antioksidan kapasitesi ve duyusal özellikleri

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 06 Ekim 2023, ss.233-244, (Tam Metin Bildiri) Sürdürülebilir Kalkınma

8. Kitchen Hygiene Knowledge and Practies among Elderly People Living at Home: A Cross-Sectional Study

1st International Congress of Hygiene Research in Hospitality Industry, Kocaeli, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2023, ss.69, (Özet Bildiri)

9. Breast milk macronutrients in fasting vs. non‐fasting lactating women

8th ABM/EABM European Regional Conference, Split, Hırvatistan, 11 Mayıs 2023, ss.19-20, (Özet Bildiri)

10. Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Bozukluğu Tanısı Alan ve Almayan Çocukların Beslenme Durumunun Değerlendirilmesi

12th International Medicine and Health Sciences Researches Congress, Türkiye, 18 - 19 Mart 2023, (Özet Bildiri)

11. Oruç Tutmak Anne Sütünü Etkiler mi?

44. PEDİATRİ GÜNLERİ 23. PEDİATRİ HEMŞİRELİĞİ GÜNLERİ, Türkiye, 17 Nisan 2022, (Tam Metin Bildiri)

12. Beslenme ile İlgili Bölümlerde Eğitim Gören Üniversite Öğrencilerinin Sürdürülebilir Beslenme Hakkındaki Bilgi ve Tutumları

Beslenme ile İlgili Bölümlerde Eğitim Gören Üniversite Öğrencilerinin Sürdürülebilir Beslenme Hakkındaki Bilgi ve Tutumları, 01 Ocak 2022, cilt.13, ss.46-54, (Tam Metin Bildiri) identifier

13. Besin Alerjisi Tanısına Göre Ebeveynlerin Besin Satın Alma Alışkanlıklarının Karşılaştırılması

GIDA ALERJENLERİ, BULAŞANLARI ve HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ (GABS2021), Türkiye, 24 Haziran 2021, (Tam Metin Bildiri)

15. Effects of consumption of herbal tea containing galactagogue on composition of breast milk macronutrients

7th International Maternal and Fetal Nutrition in the First 1000 Days From Fetal Life to Childhood Congress, Türkiye, 27 - 30 Mart 2019, (Özet Bildiri)

16. DÜNYA KÜLTÜR MİRASI OLAN TARİHİ UZUNKÖPRÜ İLÇESİNİN SOMUT OLMAYAN KÜLTÜREL MİRASI: YÖRESEL LEZZETLER

The 2nd International Congress on Tourism, Economic and Business Science (ICTEBS), Kocaeli, Türkiye, 1 - 04 Kasım 2018, cilt.2, ss.476-494, (Tam Metin Bildiri)

17. Assessment of the Effect of Responsive Feeding Education on Nutritinaol Status of Infants

1st International Eurasian Congress of Social Pediatrics, İstanbul, Türkiye, 28 Kasım - 01 Aralık 2018, (Özet Bildiri)

18. Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği

International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, Üsküp, Makedonya, 1 - 05 Kasım 2017, ss.40, (Özet Bildiri)

20. A Fermented Beverage in Turkısh Cusine Culture:Boza

International Congress of Tourism, BusinessEconomic and Business Sciences, Üsküp, Makedonya, 1 - 05 Kasım 2017, ss.17, (Özet Bildiri)

21. Evaluation of Gastronomic Products for Geographical Marking:The Sample of Erzurum-Olur

1st International Congress onTourism, Economic and Business Sciences, ÜSKÜP, Makedonya, 1 - 05 Kasım 2017, ss.40, (Özet Bildiri)

22. Evaluation of Nutritional Practices of Amateur Adolescent Swimmers

International Meeting on Education Research in Health Science, İstanbul, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

23. FENİLKETONÜRİLİ ÇOCUKLARIN YEME TUTUM VE DAVRANIŞLARININ BELİRLENMESİ:PİLOT ÇALIŞMA

II. ULUSLARARASI KADIN ÇOCUK SAĞLIĞI VE EĞİTİMİ KONGRESİ, 5 - 06 Ekim 2017, (Tam Metin Bildiri)

24. AKDENİZ DİYETİNİN KOGNİTİF FONKSİYON BOZUKLUKLARI ÜZERİNE ETKİLERİ

I. ULUSLARASI SAĞLIK BİLİMLERİ KONGRESİ, 29 Haziran - 01 Temmuz 2017, (Özet Bildiri)
Kitaplar 3

1. Doğum Sonu Dönemde Maternal Beslenme

Doğum Sonu Dönemde Sağlık ve Bakım Uygulamaları, Gamze FIŞKIN SİYAHTAŞ, Editör, İstanbul Medikal Yayıncılık, İstanbul, ss.156-166, 2025 Sürdürülebilir Kalkınma

2. Okul Temelli Beslenme Eğitimleri: SOYAÇ Modeli Örneği

Kolektif İyileşme Olmadan Bireysel İyileşme Mümkün Mü?, Özden Bademci, Editör, Maltepe Üniversitesi Yayınları, İstanbul, ss.49-50, 2024 Creative Commons License Sürdürülebilir Kalkınma

3. Coğrafi İşaretli Gastronomi Ürünlerinin Turizm ve Kültürel Mirasa Katkısı

Turizm Okumaları 2, Sami Karacan, Editör, Umuttepe Yayınları, Kocaeli/İzmit, ss.63-88, 2018
Metrikler

Yayın

43

Yayın (WoS)

2

Yayın (Scopus)

3

Atıf (Scopus)

1

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (TrDizin)

4

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

15

Proje

2

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları