Publications & Works

Published journal articles indexed by SCI, SSCI, and AHCI

Articles Published in Other Journals

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Farklı geleneksel yöntemlerle mayalanan yoğurtların duyusal ve fizikokimyasal özellikleri

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Turkey, 05 October 2023, pp.245-257

Efficacy of Botulinum Toxin on Masticatory Performance, Orofacial Pain, Nutritional Intake and Anthropometric Measurements: A Pilot Study

AÇBID-AsianAOMS Joint Congress in Conjunction with ACBID 16th International Congress, Antalya, Turkey, 10 - 14 May 2023, pp.46

Evaluation of Nutritional Practices of Amateur Adolescent Swimmers

International Meeting on Education Research in Health Science, İstanbul, Turkey, 3 - 05 November 2017

Evaluation of The Effect of Nutrition Education Developed for Pregnancy on Nutritional Knowledge Level

INTERNATIONAL MEETING ON EDUCATION RESEARCH IN HEALTH SCIENCES (IMER-HS) , İstanbul, Turkey, 3 - 05 November 2017, pp.58

Özel ve Kamu Kuruluşlarında Çalışan Diyetisyenlerin İş Doyumunun Değerlendirilmesi

11.Uluslararası Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Hasta Güvenliği Kongresi, 26 - 29 April 2017

Books & Book Chapters

Mutfakta Sürdürülebilir Pişirme

in: Sürdürülebilir Mutfak, Saygı Birol, Tavman Şebnem, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.302-320, 2022

Sert Kabuklu Yemişler ve Yağlı Tohumlar

in: Temel Beslenme Bilimi, GÜNEŞ Fatma Esra, AKTAÇ Şule, Editor, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, pp.97-109, 2021

Besin Hazırlama İlkeleri

in: Temel Beslenme Bilimi, GÜNEŞ Fatma Esra, AKTAÇ Şule, Editor, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, pp.7-20, 2021

Böbrek Hastalıklarında Tıbbi Beslenme Tedavisi

in: Tıbbi Beslenme Tedavisinde Güncel Uygulamalar, Doç. Dr. Gamze AKBULUT, Editor, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, pp.748-827, 2018

Metrics

Publication

34

Citation (WoS)

25

H-Index (WoS)

3

Citation (Scopus)

55

H-Index (Scopus)

4

Project

8
UN Sustainable Development Goals