-
2022 - 2024 Üniversite Öğrencilerinde Kafein ve Sıvı Alımının Biyoelektirk Empedans Analizi Sonuçlarına Akut Etkisi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2023 - 2023 Ağız ve Diş Sağlığına Multidisipliner Yaklaşım
TÜBİTAK Projesi , 2237 - Proje Eğitimi Etkinliklerini Destekleme Programı
Bayram F. (Yürütücü), Özkan Y., Ulucan K., Konrot A. K., Aslan Y. U., Tozlu M., et al.
-
2022 - 2023 Farklı Hazırlama ve Pişirme Yöntemleriyle Yapılan Pirinç Pilavındaki Arsenik Düzeyinin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
-
2022 - 2023 Marinasyona Nar Meyvesi (Punica Granatum L.) Suyu Eklenmesinin Kırmızı Ette Malondialdehit, Glioksal ve Metil Glioksal Oluşumuna Etkisi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
Sabuncular G., Sarıkaya B., Yeşil Y.(Yürütücü), Güney E., Köstereli H.
-
2022 - 2023 Farklı Geleneksel Yöntemlerle Mayalanan Yoğurtlarda Duyusal ve Kimyasal Özelliklerin Belirlenmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
Sabuncular G., Yıldız R. G.(Yürütücü), Karatay H. N., Cebeci A.
-
2021 - 2022 Geleneksel Tarifelerin Fındık Sütünden Elde Edilen Yogurt, Peynir, Kefir Kullanılarak Üretilmesi
TÜBİTAK Projesi , 2209-A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı
Sabuncular G., Akgündoğdu Ö.(Yürütücü), Orhan E., Korkmaz İ.
-
2017 - 2020 Beden Kütle İndeksi ve Vücut Bileşiminin Anne Sütü Makro Besin Ögesi Bileşimine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje , BAP Araştırma Projesi
Aktaç Ş. (Yürütücü), Boran P., Güneş F. E., İslamoğlu A. H., Sabuncular G., Çelik Z. M., et al.