Desteklenen Projeler
-
2022 - 2024 Üniversite Öğrencilerinde Kafein ve Sıvı Alımının Biyoelektirk Empedans Analizi Sonuçlarına Akut Etkisi
-
2023 - 2023 Ağız ve Diş Sağlığına Multidisipliner Yaklaşım
TÜBİTAK Projesi
Bayram F. (Yürütücü), Özkan Y., Ulucan K., Konrot A. K., Aslan Y. U., Tozlu M., et al.
-
2022 - 2023 Marinasyona Nar Meyvesi (Punica Granatum L.) Suyu Eklenmesinin Kırmızı Ette Malondialdehit, Glioksal ve Metil Glioksal Oluşumuna Etkisi
TÜBİTAK Projesi
Sabuncular G., Sarıkaya B., Yeşil Y.(Yürütücü), Güney E., Köstereli H.
-
2022 - 2023 Farklı Hazırlama ve Pişirme Yöntemleriyle Yapılan Pirinç Pilavındaki Arsenik Düzeyinin Belirlenmesi
-
2022 - 2023 Farklı Geleneksel Yöntemlerle Mayalanan Yoğurtlarda Duyusal ve Kimyasal Özelliklerin Belirlenmesi
-
2021 - 2022 Geleneksel Tarifelerin Fındık Sütünden Elde Edilen Yogurt, Peynir, Kefir Kullanılarak Üretilmesi
-
2017 - 2020 Beden Kütle İndeksi ve Vücut Bileşiminin Anne Sütü Makro Besin Ögesi Bileşimine Etkisi
Yükseköğretim Kurumları Destekli Proje
Aktaç Ş. (Yürütücü), Boran P., Güneş F. E., İslamoğlu A. H., Sabuncular G., Çelik Z. M., et al.