Yayınlar & Eserler

Makaleler 27
Tümü (27)
SCI-E, SSCI, AHCI (8)
SCI-E, SSCI, AHCI, ESCI (10)
ESCI (2)
Scopus (12)
TRDizin (7)
Diğer Yayınlar (7)
Hakemli Bilimsel Toplantılarda Yayımlanmış Bildiriler 20

1. Spor Merkezine Giden Yetişkinlerde Sosyal Medyanın Diyet Davranışlarına Etkisi

19th International Medicine and Heath Sciences Researches Congress, Ankara, Türkiye, 12 - 13 Temmuz 2025, (Özet Bildiri)

2. Tip 2 Diyabetli ve Sağlıklı Bireylerde Diyet, Fiziksel Aktivite ve Yaşam Doyumu İlişkisi

Mardin Artuklu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Kongresi, Mardin, Türkiye, 8 - 10 Mayıs 2025, (Özet Bildiri)

3. Farklı geleneksel yöntemlerle mayalanan yoğurtların duyusal ve fizikokimyasal özellikleri

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 05 Ekim 2023, ss.245-257, (Tam Metin Bildiri)

4. Kitchen Hygiene Knowledge and Practies among Elderly People Living at Home: A Cross-Sectional Study

1st International Congress of Hygiene Research in Hospitality Industry, Kocaeli, Türkiye, 5 - 07 Mayıs 2023, ss.69, (Özet Bildiri)

5. Efficacy of Botulinum Toxin on Masticatory Performance, Orofacial Pain, Nutritional Intake and Anthropometric Measurements: A Pilot Study

AÇBID-AsianAOMS Joint Congress in Conjunction with ACBID 16th International Congress, Antalya, Türkiye, 10 - 14 Mayıs 2023, ss.46, (Özet Bildiri)

7. Covid-19 Salgını Sürecinin Yetişkin Bireylerin Besin Tüketimleri Üzerine Etkisi

3. Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, Türkiye, 17 Mayıs 2022, (Özet Bildiri)

14. Evaluation of Nutritional Practices of Amateur Adolescent Swimmers

International Meeting on Education Research in Health Science, İstanbul, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2017, (Özet Bildiri)

15. The Investigation of Relation Using Social Media with Eating Disorder, Body Mass Index in Nutrition and Dietetics Female University Students

INTERNATIONAL MEETING ON EDUCATION RESARCH IN HEALTH SCIENCES (ıIMER-HS) , İstanbul, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2017, ss.1, (Özet Bildiri)

16. Evaluation of The Effect of Nutrition Education Developed for Pregnancy on Nutritional Knowledge Level

INTERNATIONAL MEETING ON EDUCATION RESEARCH IN HEALTH SCIENCES (IMER-HS) , İstanbul, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2017, ss.58, (Özet Bildiri)

18. Özel ve Kamu Kuruluşlarında Çalışan Diyetisyenlerin İş Doyumunun Değerlendirilmesi

11.Uluslararası Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Hasta Güvenliği Kongresi, 26 - 29 Nisan 2017, (Özet Bildiri)

20. Influence of Parents Attitudes on Child Eating Behavior

17th International Congress of Dietetics, 7 - 10 Eylül 2016, ss.129, (Tam Metin Bildiri)
Kitaplar 6

1. Mutfakta Sürdürülebilir Pişirme

Sürdürülebilir Mutfak, Saygı Birol, Tavman Şebnem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.302-320, 2022

3. Besin Hazırlama İlkeleri

Temel Beslenme Bilimi, GÜNEŞ Fatma Esra, AKTAÇ Şule, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.7-20, 2021

4. Sert Kabuklu Yemişler ve Yağlı Tohumlar

Temel Beslenme Bilimi, GÜNEŞ Fatma Esra, AKTAÇ Şule, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.97-109, 2021

5. Böbrek Hastalıklarında Tıbbi Beslenme Tedavisi

Tıbbi Beslenme Tedavisinde Güncel Uygulamalar, Doç. Dr. Gamze AKBULUT, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.748-827, 2018
Metrikler

Yayın

54

Yayın (WoS)

11

Yayın (Scopus)

13

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

105

H-İndeks (Scopus)

5

Atıf (Scholar)

257

H-İndeks (Scholar)

6

Atıf (TrDizin)

2

H-İndeks (TrDizin)

1

Atıf (Diğer Toplam)

6

Proje

8

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları