Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Farklı geleneksel yöntemlerle mayalanan yoğurtların duyusal ve fizikokimyasal özellikleri

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 05 Ekim 2023, ss.245-257

Efficacy of Botulinum Toxin on Masticatory Performance, Orofacial Pain, Nutritional Intake and Anthropometric Measurements: A Pilot Study

AÇBID-AsianAOMS Joint Congress in Conjunction with ACBID 16th International Congress, Antalya, Türkiye, 10 - 14 Mayıs 2023, ss.46

Evaluation of Nutritional Practices of Amateur Adolescent Swimmers

International Meeting on Education Research in Health Science, İstanbul, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2017

Evaluation of The Effect of Nutrition Education Developed for Pregnancy on Nutritional Knowledge Level

INTERNATIONAL MEETING ON EDUCATION RESEARCH IN HEALTH SCIENCES (IMER-HS) , İstanbul, Türkiye, 3 - 05 Kasım 2017, ss.58

Özel ve Kamu Kuruluşlarında Çalışan Diyetisyenlerin İş Doyumunun Değerlendirilmesi

11.Uluslararası Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Hasta Güvenliği Kongresi, 26 - 29 Nisan 2017

Kitap & Kitap Bölümleri

Mutfakta Sürdürülebilir Pişirme

Sürdürülebilir Mutfak, Saygı Birol, Tavman Şebnem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.302-320, 2022

Sert Kabuklu Yemişler ve Yağlı Tohumlar

Temel Beslenme Bilimi, GÜNEŞ Fatma Esra, AKTAÇ Şule, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.97-109, 2021

Besin Hazırlama İlkeleri

Temel Beslenme Bilimi, GÜNEŞ Fatma Esra, AKTAÇ Şule, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.7-20, 2021

Böbrek Hastalıklarında Tıbbi Beslenme Tedavisi

Tıbbi Beslenme Tedavisinde Güncel Uygulamalar, Doç. Dr. Gamze AKBULUT, Editör, Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, ss.748-827, 2018

Metrikler

Yayın

34

Atıf (WoS)

25

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

61

H-İndeks (Scopus)

4

Proje

8
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları