-
2023 - Devam Ediyor Doç. Dr.
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü
-
2018 - Devam Ediyor Dr. Öğr. Üyesi
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü
-
2005 - Devam Ediyor Yrd. Doç. Dr.
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü
-
2003 - 2005 Öğretim Görevlisi
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü
-
1997 - 2003 Araştırma Görevlisi
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü
-
1992 - 1997 Araştırma Görevlisi
Trakya Üniversitesi, Fen Fakültesi, Kimya Bölümü
-
2012 - Devam Ediyor Akreditasyon, Sürekli Gelişim ve Yenilenme Kurulu Üyesi
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü
-
2000 - Devam Ediyor Burs Komisyonu Üyesi
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü
-
2019 - 2021 Merkezi Araştırma Laboratuvarı Koordinatörü
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü
-
2019 - 2021 Burs Alt Komisyonu Başkanı
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü
-
2017 - 2020 Fakülte Kurulu Üyesi
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü
-
2018 - 2019 İntibak/Muafiyet Komisyonu Üyesi
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü
-
2013 - 2017 Piyasa araştırma Komisyonu Üyesi
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü
-
2013 - 2016 Satın alma komisyonu üyesi
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü
-
2009 - 2015 WEB sitesi komisyonu üyesi
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü
-
2012 - 2013 İhale Komisyonu Üyesi
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü
-
2010 - 2013 Bölüm Başkan Yardımcısı
Marmara Üniversitesi, Eczacılık Fakültesi, Temel Eczacılık Bilimleri Bölümü
-
Doktora
İleri Kromatografik Analiz Yöntemleri
Koordinasyon Kimyası
-
Yüksek Lisans
Enstrümental Analiz Yöntemleri
Modern Analiz Yöntemleri
Kimyasal analizde ön işlemler
Araştırma teknikleri
Doğal Boyar Maddeler ve Bunların Değişik Kullanım Alanları
-
Lisans
Analitik Kimya I
Doğal Boyar Maddeler ve Kullanılması
Analitik Kİmya Laboratuvarı II
Analitik kimya I Laboratuvarı
Bitirme Ödevi I
Mezuniyet Projesi - I
Mezuniyet Projesi - II
Topluma Hizmet Uygulamaları
Genel Kimya
-
Ön Lisans
Laboratuvar Kimyası
Kimya
-
Türkiye’de ve Norveç'te Üretilen Somon Balıklarındaki Astaksantin Miktarının Tayini ve Karşılaştırılması
Erdoğan G. (Danışman)
T.Aydın(Öğrenci), Yüksek Lisans, 2020 -
Ganoderma Lucidum ve Ticari Ürünlerinin in vitro Antioksidan Aktivitelerinin, Bazı Biyoaktif Bileşenlerinin Tayini ve Karşılaştırılması
Erdoğan G. (Danışman)
-
Türkiye'de çeşitli bölgelerde yetiştirilen havuçlardaki ( Daucus carota ) bazı mikro ve makro elementler ile ağır metal düzeylerinin belirlenmesi
Erdoğan G. (Danışman)
-
Boğazköy barajında çevreye ve insan sağlığına zararlı bazı organik kirleticilerin lC-MS/MS ile tayini ve çevresel kalite standartlarına göre değerlendirilmesi
Erdoğan G. (Danışman)
-
Obstrüktif uyku apne sendromu (OUAS) olan hastalarda serum selenyum(SE), mangan (MN) ve antioksidan kapasite düzeyleri
Erdoğan G. (Danışman), Yüksel M. (Eş Danışman)
-
Kocayemiş (strawberry tree-arbutus unedo L.) bitkisinin antioksidan özelliklerinin karakterizasyonu
Erdoğan G. (Danışman)
-
İstanbul Deniz Müzesi'nde bulunan tarihi tekstil ürünlerindeki boyarmaddelerin yüksek basınçlı sıvı kromatografisi (HPLC) yöntemi ile araştırılması
-
Koroner bypass ameliyatı geçirmiş hastalarda ameliyat önecesi ve ameliyat sonrası bazı antioksidan elementlerin düzeylerinin belirlenmesi
Erdoğan G. (Danışman)