SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Validity and Reliability of the Turkish Version of the Short Sports Nutrition Knowledge Questionnaire for Athletes
Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.114-126, 2024 (Hakemli Dergi)
Reduction of Arsenic Level in Rice by Different Preparation and Cooking Methods
Eurasian Journal of Food Science and Technology
, cilt.7, sa.2, ss.96-104, 2023 (Hakemli Dergi)
Determination of Heavy Metals in Some Fruits, Vegetables and Fish by ICP-MS
Eurasian Journal of Food Science and Technology
, cilt.5, sa.1, ss.67-76, 2021 (Hakemli Dergi)
Investigation of Nutritional Status of Hemodialysis Patients in Istanbul/Turkey
Advancements in Journal of Urology and Nephrology
, cilt.1, sa.1, ss.1-5, 2019 (Hakemli Dergi)
Effect of Sports and Media on Nutritional Habits in Individuals who Attend Sports Centers
ACTA SCIENTIFIC NUTRITIONAL HEALTH
, cilt.3, sa.12, ss.9-14, 2019 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Psödotahılların Besin İçeriği ve Sağlık Etkileri
Uluslararası Ege Sağlık Alanları Sempozyumu 2021, Türkiye, 18 Aralık 2021
Otizm Spektrum Bozukluğunda NöropsikoFarmakoterapötik Ajan Olarak Kurkumin Kullanımı
International Health Areas Congress 2021, 18 - 19 Eylül 2021
Yatılı Olarak Rehabilitasyon Gören Otizm Spektrum Bozukluğu (OSB) Olan Bireylerin Beslenme Durumlarının Değerlendirilmesi
International Young Researchers Student Congress 2020, 17 - 19 Aralık 2020
Otizmde Beslenme Sorunları ve Beslenme Tedavileri
Otizmde Multidisipliner Yaklaşımlar Sempozyumu, Türkiye, 02 Mayıs 2019
Bedensel ve Zihinsel Engelli Bireyin Besin Ögesi Gereksinimleri
4. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Zirvesi Palyatif Bakım Kongresi, 13 - 14 Nisan 2019
The Determination of the Heavy Metals That Effect Human Health in Fish By ICP-MS Method
3rd World Summit and Expo on Food Technology and Probiotics - 2018, Prag, Çek Cumhuriyeti, 25 - 26 Ekim 2018
Determination of Heavy Metal Levels in One Portion of Some Fruits and Vegetables by ICP-MS Method
Food Tech 2017 Madridge Conference, 14 - 17 Kasım 2017
The applicability of our product to evaluate the baked milk tolerance in cow's milk allergic children
PEDIATRIC ALLERGY AND ASTHMA MEETING, London, Birleşik Krallık, 26 - 28 Ekim 2017, ss.1
Marmara Üniversitesi Dahiliye Servisinde Yatan Hastaların Malnutrisyon Durumunun Saptanması
19. Ulusal İç Hastalıkları Kongresi, Türkiye, 11 - 15 Ekim 2017
Devlet ve Özel Hastane Yöneticilerinin Mutfak Yönetimine Yönelik Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi
11.Uluslararası Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Hasta Güvenliği Kongresi, 26 - 29 Nisan 2017
The determination of probiotic consumptions of university students by assessing their perceptions through these products
FFC’xxs 21th International Conference, San Diego, Amerika Birleşik Devletleri, 24 - 25 Mart 2017
Süt Alerjili Çocuklarda Fırınlanmış Sütün Tüketilebilirliğini Test Etmek için Geliştirdiğimiz Ürünün Kullanımı
KONGRE, Türkiye, 8 - 12 Ekim 2016
Influence of Parents Attitudes on Child Eating Behavior
17th International Congress of Dietetics, 7 - 10 Eylül 2016, ss.129
Dietary intake and physical activity levels of adolescents with autism spectrum disorder ASD and normal to high body mass index BMI A case series study
XI Autism-Europe International Congress, Birleşik Krallık, 16 - 18 Eylül 2016
Normal Kilolu ve Obez Olan Otizmli Çocukların Beslenme Durumlarının Değerlendirilmesi
Ulusal Çocuk, Ergen ve Yetişkin Obezitesi Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Nisan 2016
Antalya Cuisine Through the History
The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
Cook Team Reception of Konya
The 3rd International Sympossium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015
İstanbul daki Bazı Kilolu ve Obez Otizmli ÇocuklarınBeslenme Durum ve Davranışları ile Sahip Olunan Yüksek Beden Kitle İndeksinin Sebeplerinin İncelenmesi
4. Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu "Anoreksiyadan Obeziteye Yeme Bozuklukları", Türkiye, 12 - 15 Şubat 2015
Kilolu veya Obez Olan ve İstanbul'da Yaşayan Bazı Otizmli Çocukların Beslenme Durumu ve Davranışlarının Saptanması ve Yüksek Beden Kütle İndeksi ile İlişkisinin İrdelenmesi
4. Ulusal Sağlıklı Yaşam Sempozyumu Anoreksiyadan Obeziteye Yeme Bozuklukları, İstanbul, Türkiye, 12 - 15 Şubat 2015, ss.181
Body mass index dietary intake and feedingproblems of children with autism spectrumdisorder ASD
10th Autism-Europe International Congress, 26 - 28 Eylül 2013
Kitap & Kitap Bölümleri
TEMEL BESLENME BİLİMİ
ANKARA NOBEL TIP KİTABEVLERİ, Ankara, 2021
Yiyeceklerin Duyusal Değerlendirilmesi
Temel Beslenme Bilimi, , Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, ss.29-35, 2021
Besinlerin İşlenmesi ve Saklanması
Temel Beslenme Bilimi, , Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, ss.47-57, 2021
OTİZM SPEKTRUM BOZUKLUĞUNDA SIK GÖRÜLEN BESLENME SORUNLARI veÖNERİLER
OTİZM SPEKTRUM BOZUKLUĞU (OSB) OLAN BİREYLERE YÖNELİK SAĞLIKLI BESLENME ÖNERİLERİ REHBERİ, , Editör, T.C. Sağlık Bakanlığı Yayın No : 1128, Ankara, ss.16-28, 2019
Klinik Beslenme için Temel Cep Kitabı
Nobel Tıp Kitabevleri, 2018