Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Psödotahılların Besin İçeriği ve Sağlık Etkileri

Uluslararası Ege Sağlık Alanları Sempozyumu 2021, Türkiye, 18 Aralık 2021

Otizmde Beslenme Sorunları ve Beslenme Tedavileri

Otizmde Multidisipliner Yaklaşımlar Sempozyumu, Türkiye, 02 Mayıs 2019

Bedensel ve Zihinsel Engelli Bireyin Besin Ögesi Gereksinimleri

4. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Zirvesi Palyatif Bakım Kongresi, 13 - 14 Nisan 2019

The Determination of the Heavy Metals That Effect Human Health in Fish By ICP-MS Method

3rd World Summit and Expo on Food Technology and Probiotics - 2018, Prag, Çek Cumhuriyeti, 25 - 26 Ekim 2018 Sürdürülebilir Kalkınma

Evaluation of a standardized bakery product (SUTMEK) as a potential tool for baked milk tolerance and immunotherapy research studies

Congress of the European-Academy-of-Allergy-and-Clinical-Immunology (EAACI), Munich, Almanya, 26 - 30 Mayıs 2018, cilt.73, ss.122-123 identifier

Investigation of Protein Consumption in Hemodialysis Patients

16th European Nephrology Conference 2017, Barcelona, İspanya, 2 - 03 Ekim 2017, cilt.7

IS CARBOHYDRATE CONSUMPTION A RISK FACTOR IN POSTMENOPAUSAL SPINAL OSTEOPOROSIS?

Rheumatology Conference, Birmingham, Birleşik Krallık, 25 - 27 Nisan 2017, cilt.56, ss.201 identifier

Normal Kilolu ve Obez Olan Otizmli Çocukların Beslenme Durumlarının Değerlendirilmesi

Ulusal Çocuk, Ergen ve Yetişkin Obezitesi Kongresi, Türkiye, 7 - 10 Nisan 2016

Antalya Cuisine Through the History

The 3rd International Symposium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

Cook Team Reception of Konya

The 3rd International Sympossium on Traditional Foods from Adriatic to Caucasus, 1 - 04 Ekim 2015

Kitap & Kitap Bölümleri

Yiyeceklerin Duyusal Değerlendirilmesi

Temel Beslenme Bilimi, , Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, ss.29-35, 2021

Besinlerin İşlenmesi ve Saklanması

Temel Beslenme Bilimi, , Editör, Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, ss.47-57, 2021

Nutritional Considerations for Athletes

Athletes: From Performance Analysis to Injury Prevention, Eliza O’Toole, Editör, NOVA Science Publishers Inc. , New-York, ss.43-74, 2020

Gebelik Döneminde Beslenme Sorunları ve Yeme Bozuklukları

Gebelik ve Laktasyon Dönemlerinde Beslenme, Muazzez Garipağaoğlu,Hilal Hızlı Güldemir, Editör, Hatiboğlu Basım Yayım, Ankara, ss.57-68, 2020

OTİZM SPEKTRUM BOZUKLUĞUNDA SIK GÖRÜLEN BESLENME SORUNLARI veÖNERİLER

OTİZM SPEKTRUM BOZUKLUĞU (OSB) OLAN BİREYLERE YÖNELİK SAĞLIKLI BESLENME ÖNERİLERİ REHBERİ, , Editör, T.C. Sağlık Bakanlığı Yayın No : 1128, Ankara, ss.16-28, 2019

Metrikler

Yayın

59

Atıf (WoS)

58

H-İndeks (WoS)

3

Atıf (Scopus)

63

H-İndeks (Scopus)

3

Proje

4

Açık Erişim

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları