Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Brokoli Sebzesinde Farklı Pişirme Yöntemlerinin K1 Vitamini İçeriğine Etkisi

3. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 03 Ekim 2024

Çiğ, Filizlenmiş ve Pişmiş Yemeklik Tane Baklagillerde Kadmiyum (Cd) ve Kurşun (Pb) Miktarının Tayini

Uluslararası Beslenme ve Diyetetikte Güncel Yaklaşımlar Öğrenci Kongresi, Aydın, Türkiye, 23 Mayıs 2024

Kızılcık eklenmiş yulaf sütü ve inek sütü kefirlerinin antioksidan kapasitesi ve duyusal özellikleri

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 06 Ekim 2023, ss.233-244 Sürdürülebilir Kalkınma

Risk Status of Type 2 Diabetes of Working and Non-Working Women Based on Their Dietary Habits

Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Malatya, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.72 Sürdürülebilir Kalkınma

Ortognatik Cerrahi Hastalarında Beslenme Durumunun İzlenmesi

TAOMS 21; Turkish Association Of Oral and Maxillofacial Surgery 28th INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONGRESS, Antalya, Türkiye, 14 Kasım 2021

Investigation of Protein Consumption in Hemodialysis Patients

16th European Nephrology Conference 2017, Barcelona, İspanya, 2 - 03 Ekim 2017, cilt.7
Kitap & Kitap Bölümleri

Mutfakta Sürdürülebilir Pişirme

Sürdürülebilir Mutfak, Saygı Birol, Tavman Şebnem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.302-320, 2022

Baharatlar ve Aromatik Bitkiler

Temel Beslenme Bilimi, Güneş Fatma Esra, Aktaç Şule, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.37-42, 2021

Besin Grupları, Porsiyon Ölçüleri ve Ölçü Alma Yöntemleri

Temel Beslenme Bilimi, Güneş Fatma Esra, Aktaç Şule, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.1-5, 2021

Bölüm 4: Beslenme Durumunun Laboratuvar Değerlendirilmesi

Pediatrik Beslenme, Demirci Ülkü, Editör, Kongre Kitapevi, İstanbul, ss.47-67, 2021

Bölüm 3: Beslenme Durumunun Klinik Değerlendirilmesi

Pediatrik Beslenme, Demirci Ülkü, Editör, Kongre Kitapevi, İstanbul, ss.32-46, 2021

Et ve Et Ürünleri

Temel Beslenme Bilimi, Güneş Fatma Esra, Aktaç Şule, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.59-73, 2021

Kurubaklagiller

Temel Beslenme Bilimi, Güneş Fatma Esra, Aktaç Şule, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.89-95, 2021
Metrikler

Yayın

49

Atıf (WoS)

3

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

9

H-İndeks (Scopus)

1

Atıf (Scholar)

19

H-İndeks (Scholar)

2

Atıf (Diğer Toplam)

1

Proje

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları