SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Validity and Reliability of the Turkish Version of the Short Sports Nutrition Knowledge Questionnaire for Athletes
Yalova Üniversitesi Spor Bilimleri Dergisi
, cilt.3, sa.1, ss.114-126, 2024 (Hakemli Dergi)
Karaciğer Transplantasyonu ve Tıbbi Beslenme Tedavisi
Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Bilimleri Dergisi
, cilt.11, sa.4, ss.1619-1627, 2022 (Hakemli Dergi)
DETERMINING THE POSSIBLE EFFECT OF DIABETES ON THE NUTRITIONAL STATUS OF HEMODIALYSIS PATIENTS
Journal of International Health Sciences and Management
, cilt.7, sa.14, ss.34-41, 2021 (Hakemli Dergi)
Investigation of Nutritional Status of Hemodialysis Patients in Istanbul/Turkey
Advancements in Journal of Urology and Nephrology
, cilt.1, sa.1, ss.1-5, 2019 (Hakemli Dergi)
Evaluation of the Level of Food Consumption and Satisfaction with Hospital Food Services in Elderly Inpatients
Geriatrik Bilimler Dergisi
, cilt.2, sa.3, ss.78-85, 2019 (Hakemli Dergi)
Effect of Sports and Media on Nutritional Habits in Individuals who Attend Sports Centers
ACTA SCIENTIFIC NUTRITIONAL HEALTH
, cilt.3, sa.12, ss.9-14, 2019 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Sert kabuklu yemişlerden elde edilen kefirlerin antimikrobiyal etkilerinin belirlenmesi
1. ULUSAL SAĞLIK BİLİMLERİ KONGRESİ, İstanbul, Türkiye, 27 Mayıs 2024
İBS Hastalarının Beslenme Durumları, Yaşam Kalitesi ve Algılanan Stresleri Arasındaki İlişkinin Belirlenmesi
3.Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, Edirne, Türkiye, 19 Mayıs 2022
İnsülin Direnci Olan Kadınların Tıbbi Beslenme Tedavisine Kızılcık (Cornus mas L.) Meyvesi Eklenmesinin Beslenme Durumuna Etkisi
3.Uluslararası Sağlıklı Beslenme Kongresi, Edirne, Türkiye, 18 Mayıs 2022
Besin Alerjisi Tanısına Göre Ebeveynlerin Besin Satın Alma Alışkanlıklarının Karşılaştırılması
GIDA ALERJENLERİ, BULAŞANLARI ve HALK SAĞLIĞI AÇISINDAN ÖNEMİ (GABS2021), Türkiye, 24 Haziran 2021
Hastanede Kalan Yaşlıların Yemek Hı̇zmetı̇nden Memnunı̇yetlerı̇nı̇n Ve Yemeklerı̇ Tüketı̇m Durumlarının Değerlendı̇rı̇lmesı̇
1st International Health Sciences and Life Congress, Burdur, Türkiye, 2 - 05 Mayıs 2018
Marmara Üniversitesi Dahiliye Servisinde Yatan Hastaların Malnutrisyon Durumunun Saptanması
19. Ulusal İç Hastalıkları Kongresi, Türkiye, 11 - 15 Ekim 2017
Devlet ve Özel Hastane Yöneticilerinin Mutfak Yönetimine Yönelik Bilgi Düzeylerinin Belirlenmesi
11.Uluslararası Sağlıkta Kalite, Akreditasyon ve Hasta Güvenliği Kongresi, 26 - 29 Nisan 2017
Kitap & Kitap Bölümleri
Mutfakta Sürdürülebilir Pişirme
Sürdürülebilir Mutfak, Saygı Birol, Tavman Şebnem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.302-320, 2022
TEMEL BESLENME BİLİMİ
ANKARA NOBEL TIP KİTABEVLERİ, Ankara, 2021
Baharatlar ve Aromatik Bitkiler
Temel Beslenme Bilimi, Güneş Fatma Esra, Aktaç Şule, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.37-42, 2021
Besin Grupları, Porsiyon Ölçüleri ve Ölçü Alma Yöntemleri
Temel Beslenme Bilimi, Güneş Fatma Esra, Aktaç Şule, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.1-5, 2021
Bölüm 4: Beslenme Durumunun Laboratuvar Değerlendirilmesi
Pediatrik Beslenme, Demirci Ülkü, Editör, Kongre Kitapevi, İstanbul, ss.47-67, 2021
Bölüm 3: Beslenme Durumunun Klinik Değerlendirilmesi
Pediatrik Beslenme, Demirci Ülkü, Editör, Kongre Kitapevi, İstanbul, ss.32-46, 2021
Et ve Et Ürünleri
Temel Beslenme Bilimi, Güneş Fatma Esra, Aktaç Şule, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.59-73, 2021
Kurubaklagiller
Temel Beslenme Bilimi, Güneş Fatma Esra, Aktaç Şule, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.89-95, 2021