Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Risk Status of Type 2 Diabetes of Working and Non-Working Women Based on Their Dietary Habits

Uluslararası Maldia Sağlık Bilimleri Kongresi, Malatya, Türkiye, 14 Ekim 2022, ss.72 Sürdürülebilir Kalkınma

Ortognatik Cerrahi Hastalarında Beslenme Durumunun İzlenmesi

TAOMS 21; Turkish Association Of Oral and Maxillofacial Surgery 28th INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONGRESS, Antalya, Türkiye, 14 Kasım 2021

Investigation of Protein Consumption in Hemodialysis Patients

16th European Nephrology Conference 2017, Barcelona, İspanya, 2 - 03 Ekim 2017, cilt.7

Kitap & Kitap Bölümleri

Mutfakta Sürdürülebilir Pişirme

Sürdürülebilir Mutfak, Saygı Birol, Tavman Şebnem, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.302-320, 2022

Baharatlar ve Aromatik Bitkiler

Temel Beslenme Bilimi, Güneş Fatma Esra, Aktaç Şule, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.37-42, 2021

Besin Grupları, Porsiyon Ölçüleri ve Ölçü Alma Yöntemleri

Temel Beslenme Bilimi, Güneş Fatma Esra, Aktaç Şule, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.1-5, 2021

Bölüm 4: Beslenme Durumunun Laboratuvar Değerlendirilmesi

Pediatrik Beslenme, Demirci Ülkü, Editör, Kongre Kitapevi, İstanbul, ss.47-67, 2021

Bölüm 3: Beslenme Durumunun Klinik Değerlendirilmesi

Pediatrik Beslenme, Demirci Ülkü, Editör, Kongre Kitapevi, İstanbul, ss.32-46, 2021

Et ve Et Ürünleri

Temel Beslenme Bilimi, Güneş Fatma Esra, Aktaç Şule, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.59-73, 2021

Kurubaklagiller

Temel Beslenme Bilimi, Güneş Fatma Esra, Aktaç Şule, Editör, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, ss.89-95, 2021

Metrikler

Yayın

35

Atıf (WoS)

3

H-İndeks (WoS)

1

Atıf (Scopus)

8

H-İndeks (Scopus)

1

Proje

3
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları