Publications & Works

Articles Published in Other Journals

DETERMINING THE POSSIBLE EFFECT OF DIABETES ON THE NUTRITIONAL STATUS OF HEMODIALYSIS PATIENTS

Journal of International Health Sciences and Management, vol.7, no.14, pp.34-41, 2021 (Refereed Journals of Other Institutions) Sustainable Development

Beslenme Durumunun ve Beslenme ile İlişkili Bazı Hastalıkların Saptanmasında Boyun Çevresi Ölçümü

Kafkas Tıp Bilimleri Dergisi, vol.11, no.1, pp.100-110, 2021 (Refereed Journals of Other Institutions)

Effect of Sports and Media on Nutritional Habits in Individuals who Attend Sports Centers

ACTA SCIENTIFIC NUTRITIONAL HEALTH, vol.3, no.12, pp.9-14, 2019 (Refereed Journals of Other Institutions)

Investigation of Nutritional Status of Hemodialysis Patients in Istanbul/Turkey

Advancements in Journal of Urology and Nephrology, vol.1, no.1, pp.1-5, 2019 (Refereed Journals of Other Institutions)

Refereed Congress / Symposium Publications in Proceedings

Ortognatik Cerrahi Hastalarında Beslenme Durumunun İzlenmesi

TAOMS 21; Turkish Association Of Oral and Maxillofacial Surgery 28th INTERNATIONAL SCIENTIFIC CONGRESS, Antalya, Turkey, 14 November 2021

Investigation of Protein Consumption in Hemodialysis Patients

16th European Nephrology Conference 2017, Barcelona, Spain, 2 - 03 October 2017, vol.7

Books & Book Chapters

Mutfakta Sürdürülebilir Pişirme

in: Sürdürülebilir Mutfak, Saygı Birol, Tavman Şebnem, Editor, Detay Yayıncılık, Ankara, pp.302-320, 2022

Baharatlar ve Aromatik Bitkiler

in: Temel Beslenme Bilimi, Güneş Fatma Esra, Aktaç Şule, Editor, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, pp.37-42, 2021

Besin Grupları, Porsiyon Ölçüleri ve Ölçü Alma Yöntemleri

in: Temel Beslenme Bilimi, Güneş Fatma Esra, Aktaç Şule, Editor, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, pp.1-5, 2021

Bölüm 4: Beslenme Durumunun Laboratuvar Değerlendirilmesi

in: Pediatrik Beslenme, Demirci Ülkü, Editor, Kongre Kitapevi, pp.47-67, 2021

Bölüm 3: Beslenme Durumunun Klinik Değerlendirilmesi

in: Pediatrik Beslenme, Demirci Ülkü, Editor, Kongre Kitapevi, pp.32-46, 2021

Et ve Et Ürünleri

in: Temel Beslenme Bilimi, Güneş Fatma Esra, Aktaç Şule, Editor, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, pp.59-73, 2021

Kurubaklagiller

in: Temel Beslenme Bilimi, Güneş Fatma Esra, Aktaç Şule, Editor, Ankara Nobel Tıp Kitapevleri, Ankara, pp.89-95, 2021