Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Farklı geleneksel yöntemlerle mayalanan yoğurtların duyusal ve fizikokimyasal özellikleri

2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Türkiye, 05 Ekim 2023, ss.245-257

Determination of Carbohydrate Amounts of Various Cheese Species Presented to Sale in the Market

International Conference on Food, Nutrition and Dietetics, Gastronomy Research (FONGAR-2018), Antalya, Türkiye, 28 Kasım 2018

Factors Affecting The Consumption of Hospital Food in Pediatric Burn Patients

International Meeting on Educatıon Research in Health Sciences (IMER-HS), 3 - 05 Kasım 2017

Determination of Energy and Nutrient Intake Levels in Burned Children

International Meeting on Educatıon Research in Health Sciences, (IMER-HS), 3 - 05 Kasım 2017

Metrikler

Yayın

13

Proje

2

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları