Bu kategori iş ve iş dünyasının tüm yönleriyle ilgili kaynakları kapsamaktadır. Bunlar pazarlama ve reklam, tahmin, planlama, yönetim, organizasyonel çalışmalar, tazminat, strateji, perakendecilik, tüketici araştırması ve yönetimi içerebilir. Ayrıca iş tarihi ve iş etiği ile ilgili kaynaklar da kapsanmaktadır.
Bilgisayar Bilimi, Bilgi Sistemleri, insanlar, makineler veya her ikisi tarafından okunabilen elektronik bilgilerin edinilmesi, işlenmesi, depolanması, yönetimi ve yayılmasına odaklanan kaynakları kapsar. Bu kategori aynı zamanda telekomünikasyon sistemleri ve tıp bilişimi, kimyasal bilgi işlem sistemleri, coğrafi bilgi sistemleri ve bazı kütüphane bilimleri gibi disipline özgü konular için kaynakları içermektedir.
Bilgisayar Bilimleri, Disiplinlerarası Uygulamalar, bilgisayar teknolojisi ve bilgi yönetimi, mühendislik, biyoloji, tıp, çevre çalışmaları, jeoloji, sanat ve beşeri bilimler, tarım, kimya ve fizik gibi diğer disiplinlere metodoloji uygulanması ile ilgili kaynakları içerir.
Bilgisayar Bilimi, Yapay Zeka, etkili bir akıl yürütme, problem çözme, bilgi temsili kullanma ve çelişkili veya muğlak bilginin analizini gerçekleştiren makineler oluşturmak için araştırma ve tekniklere odaklanan kaynakları kapsar. Bu kategori, uzman sistemler, bulanık sistemler, doğal dil işleme, konuşma tanıma, örüntü tanıma, bilgisayar görüşü, karar destek sistemleri, bilgi tabanları ve sinir ağları gibi yapay zeka teknolojileri ile ilgili kaynakları içermektedir.