Genel Bilgiler

Kurum Bilgileri: İktisat Fakültesi, İktisat Bölümü, İktisat Politikası Anabilim Dalı
Araştırma Alanları: Toplumsal Yapı ve Değişme, İktisat Politikası, Kalkınma İktisadı ve İktisadi Büyüme, Uluslararası İlişkiler, Ortadoğu Araştırmaları

Yayınlardaki İsimler: Goksel Oguzhan

Metrikler

Yayın

27

Atıf (WoS)

15

H-İndeks (WoS)

2

Proje

2

Tez Danışmanlığı

8

Açık Erişim

1
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları

Biyografi

Dr. Oğuzhan Göksel, 2010 yılında İstanbul Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde lisans derecesini almıştır. Çalışmalarına Britanya’da bulunan Durham Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümü Orta Doğu alanında tamamladığı yüksek lisans derecesi ile devam eden Göksel; Durham Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Politik Ekonomi alanlarındaki çok disiplinli teziyle doktora çalışmalarını 2015 yılında tamamlamıştır.

Ocak 2018’den beri Britanya merkezli hakemli bir uluslararası dergi olan New Middle Eastern Studies’de baş editörlük görevini üstlenmektedir. Modernleşme ve toplumsal değişim teorileri, kalkınmanın politik ekonomisi, dış politika analizi ve karşılaştırmalı politik ekonomi konuları üzerine uzmanlaşan Göksel’in SSCI endeksli çeşitli uluslararası hakemli dergilerde makaleleri ve 2018 yılında Springer tarafından yayınlanan bir kitabı bulunmaktadır.