DENEYİMSEL PAZARLAMADA GASTRONOMİ TURİZMİ AÇISINDAN ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK UYGULAMASI KULLANIMININ DENEYİM DEĞERİ ÜZERİNE ETKİSİ: ARTIRILMIŞ GERÇEKLİK MENÜ UYGULAMASI ÜZERİNE BİR ARAŞTIRMA


Karabıyık N. , Uydacı M. , Değerli B. , Ergün Tuncay İ.

Beykoz Akademi Dergisi, cilt.8, sa.1, ss.174-193, 2020 (Hakemli Üniversite Dergisi)

  • Yayın Türü: Makale / Tam Makale
  • Cilt numarası: 8 Konu: 1
  • Basım Tarihi: 2020
  • Doi Numarası: 10.14514/byk.m.26515393.2020.8/1.174-193
  • Dergi Adı: Beykoz Akademi Dergisi
  • Sayfa Sayıları: ss.174-193