Yayınlar & Eserler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Kitap & Kitap Bölümleri

Tarladan Çatala Sürdürülebilir Sağlıklı Beslenme

Sürdürülebilir MUTFAK, Prof. Dr. Y. Birol Saygı,Prof. Dr. Şebnem Tavman, Editör, Detay Yayıncılık, Ankara, ss.187-202, 2022 Sürdürülebilir Kalkınma

Tahıllar

Temel Beslenme Bilimi, Doç. Dr. Fatma Esra Güneş, Dr. Öğr. Üyesi Şule Aktaç, Editör, ANKARA NOBEL, İstanbul, ss.143-156, 2021

Nişasta ve Şekerler

Temel Beslenme, Doç. Dr. Fatma Esra Güneş, Dr. Öğr. Üyesi Şule Aktaç, Editör, ANKARA NOBEL, İstanbul, ss.157-172, 2021

Süt ve Süt Ürünleri

Temel Beslenme Bilimi, Doç. Dr. Fatma Esra Güneş, Dr. Öğr. Üyesi Şule Aktaç, Editör, ANKARA NOBEL, İstanbul, ss.111-126, 2021

Sebze ve Meyveler

Temel Beslenme Bilimi, Doç. Dr. Fatma Esra Güneş, Dr. Öğr. Üyesi Şule Aktaç, Editör, ANKARA NOBEL, İstanbul, ss.127-142, 2021

ÇOCUK YANIK HASTALARINDA BESLENME TEDAVİSİ

BESLENME VE DİYETETİK GÜNCEL KONULAR-7, PROF. DR. MUHİTTİN TAYFUR, Editör, HATİBOĞLU, İstanbul, ss.67-84, 2018

Metrikler

Yayın

19

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları