T. POLAT ÜZÜMCÜ Et Al. , "Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği," TABAD , vol.2, no.10, pp.44-53, 2017
POLAT ÜZÜMCÜ, T. Et Al. 2017. Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği. TABAD , vol.2, no.10 , 44-53.
POLAT ÜZÜMCÜ, T., ALYAKUT, Ö., & FERELİ, S., (2017). Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği. TABAD , vol.2, no.10, 44-53.
POLAT ÜZÜMCÜ, TÜLAY, ÖMÜR ALYAKUT, And SİMAY KUNDAKÇI. "Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği," TABAD , vol.2, no.10, 44-53, 2017
POLAT ÜZÜMCÜ, TÜLAY P. Et Al. "Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği." TABAD , vol.2, no.10, pp.44-53, 2017
POLAT ÜZÜMCÜ, T. ALYAKUT, Ö. And FERELİ, S. (2017) . "Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği." TABAD , vol.2, no.10, pp.44-53.
@article{article, author={TÜLAY POLAT ÜZÜMCÜ Et Al. }, title={Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği}, journal={TABAD}, year=2017, pages={44-53} }