F. E. KAYHAN Et Al. , "2,4-D nin zebra balığı solungaçlarında antioksidan enzimler ve lipid peroksidayon seviyesi üzerine akut etkilerinin belirlenmesi," Trakya University Journal of Natural Sciences , vol.18, pp.1-6, 2017
KAYHAN, F. E. Et Al. 2017. 2,4-D nin zebra balığı solungaçlarında antioksidan enzimler ve lipid peroksidayon seviyesi üzerine akut etkilerinin belirlenmesi. Trakya University Journal of Natural Sciences , vol.18 , 1-6.
KAYHAN, F. E., Kaymak, G., AKBULUT, C., & YÖN ERTUĞ, N. D., (2017). 2,4-D nin zebra balığı solungaçlarında antioksidan enzimler ve lipid peroksidayon seviyesi üzerine akut etkilerinin belirlenmesi. Trakya University Journal of Natural Sciences , vol.18, 1-6.
KAYHAN, FİGEN Et Al. "2,4-D nin zebra balığı solungaçlarında antioksidan enzimler ve lipid peroksidayon seviyesi üzerine akut etkilerinin belirlenmesi," Trakya University Journal of Natural Sciences , vol.18, 1-6, 2017
KAYHAN, FİGEN E. Et Al. "2,4-D nin zebra balığı solungaçlarında antioksidan enzimler ve lipid peroksidayon seviyesi üzerine akut etkilerinin belirlenmesi." Trakya University Journal of Natural Sciences , vol.18, pp.1-6, 2017
KAYHAN, F. E. Et Al. (2017) . "2,4-D nin zebra balığı solungaçlarında antioksidan enzimler ve lipid peroksidayon seviyesi üzerine akut etkilerinin belirlenmesi." Trakya University Journal of Natural Sciences , vol.18, pp.1-6.
@article{article, author={FİGEN ESİN KAYHAN Et Al. }, title={2,4-D nin zebra balığı solungaçlarında antioksidan enzimler ve lipid peroksidayon seviyesi üzerine akut etkilerinin belirlenmesi}, journal={Trakya University Journal of Natural Sciences}, year=2017, pages={1-6} }