B. Sıbıç And Z. H. Kültüral, "Evaluations on Some Terms Related to Turkish Culinary Culture in Cookbooks Written in the Ottoman Turkish Period," DEDE KORKUT Uluslararası Türk Dili ve Edebiyatı Araştırmaları Dergisi , no.29, pp.299-312, 2022
Sıbıç, B. And Kültüral, Z. H. 2022. Evaluations on Some Terms Related to Turkish Culinary Culture in Cookbooks Written in the Ottoman Turkish Period. DEDE KORKUT Uluslararası Türk Dili ve Edebiyatı Araştırmaları Dergisi , no.29 , 299-312.
Sıbıç, B., & Kültüral, Z. H., (2022). Evaluations on Some Terms Related to Turkish Culinary Culture in Cookbooks Written in the Ottoman Turkish Period. DEDE KORKUT Uluslararası Türk Dili ve Edebiyatı Araştırmaları Dergisi , no.29, 299-312.
Sıbıç, BURCU, And ZÜHAL HASENE KÜLTÜRAL. "Evaluations on Some Terms Related to Turkish Culinary Culture in Cookbooks Written in the Ottoman Turkish Period," DEDE KORKUT Uluslararası Türk Dili ve Edebiyatı Araştırmaları Dergisi , no.29, 299-312, 2022
Sıbıç, BURCU And Kültüral, ZÜHAL H. . "Evaluations on Some Terms Related to Turkish Culinary Culture in Cookbooks Written in the Ottoman Turkish Period." DEDE KORKUT Uluslararası Türk Dili ve Edebiyatı Araştırmaları Dergisi , no.29, pp.299-312, 2022
Sıbıç, B. And Kültüral, Z. H. (2022) . "Evaluations on Some Terms Related to Turkish Culinary Culture in Cookbooks Written in the Ottoman Turkish Period." DEDE KORKUT Uluslararası Türk Dili ve Edebiyatı Araştırmaları Dergisi , no.29, pp.299-312.
@article{article, author={BURCU SIBIÇ And author={ZÜHAL HASENE KÜLTÜRAL}, title={Evaluations on Some Terms Related to Turkish Culinary Culture in Cookbooks Written in the Ottoman Turkish Period}, journal={DEDE KORKUT Uluslararası Türk Dili ve Edebiyatı Araştırmaları Dergisi}, year=2022, pages={299-312} }