A. Özcan And E. Arman Kandırmaz, "Kırmızı Pancardan Doğal Mürekkep Üretimi ve Basılabilirlik Özelliklerinin İncelenmesi," 3. Uluslararası Basım Teknolojileri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.111-118, 2019
Özcan, A. And Arman Kandırmaz, E. 2019. Kırmızı Pancardan Doğal Mürekkep Üretimi ve Basılabilirlik Özelliklerinin İncelenmesi. 3. Uluslararası Basım Teknolojileri Sempozyumu , (İstanbul, Turkey), 111-118.
Özcan, A., & Arman Kandırmaz, E., (2019). Kırmızı Pancardan Doğal Mürekkep Üretimi ve Basılabilirlik Özelliklerinin İncelenmesi . 3. Uluslararası Basım Teknolojileri Sempozyumu (pp.111-118). İstanbul, Turkey
Özcan, ARİF, And EMİNE ARMAN KANDIRMAZ. "Kırmızı Pancardan Doğal Mürekkep Üretimi ve Basılabilirlik Özelliklerinin İncelenmesi," 3. Uluslararası Basım Teknolojileri Sempozyumu, İstanbul, Turkey, 2019
Özcan, ARİF And Arman Kandırmaz, EMİNE A. . "Kırmızı Pancardan Doğal Mürekkep Üretimi ve Basılabilirlik Özelliklerinin İncelenmesi." 3. Uluslararası Basım Teknolojileri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.111-118, 2019
Özcan, A. And Arman Kandırmaz, E. (2019) . "Kırmızı Pancardan Doğal Mürekkep Üretimi ve Basılabilirlik Özelliklerinin İncelenmesi." 3. Uluslararası Basım Teknolojileri Sempozyumu , İstanbul, Turkey, pp.111-118.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ARİF ÖZCAN And author={EMİNE ARMAN KANDIRMAZ}, title={Kırmızı Pancardan Doğal Mürekkep Üretimi ve Basılabilirlik Özelliklerinin İncelenmesi}, congress name={3. Uluslararası Basım Teknolojileri Sempozyumu}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2019}, pages={111-118} }