B. İ. O. KORKMAZ Et Al. , "Evaluation of Microbial Content of A Bread Added Green Coffee Extract," Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.10, no.1, pp.17-28, 2023
KORKMAZ, B. İ. O. Et Al. 2023. Evaluation of Microbial Content of A Bread Added Green Coffee Extract. Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.10, no.1 , 17-28.
KORKMAZ, B. İ. O., Çopuroğlu, A. N., Korkmaz, B., & AYDIN, A., (2023). Evaluation of Microbial Content of A Bread Added Green Coffee Extract. Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.10, no.1, 17-28.
KORKMAZ, BURCU Et Al. "Evaluation of Microbial Content of A Bread Added Green Coffee Extract," Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.10, no.1, 17-28, 2023
KORKMAZ, BURCU İ. Et Al. "Evaluation of Microbial Content of A Bread Added Green Coffee Extract." Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.10, no.1, pp.17-28, 2023
KORKMAZ, B. İ. O. Et Al. (2023) . "Evaluation of Microbial Content of A Bread Added Green Coffee Extract." Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi , vol.10, no.1, pp.17-28.
@article{article, author={BURCU İREM OMURTAG KORKMAZ Et Al. }, title={Evaluation of Microbial Content of A Bread Added Green Coffee Extract}, journal={Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dergisi}, year=2023, pages={17-28} }