G. SABUNCULAR Et Al. , "Farklı geleneksel yöntemlerle mayalanan yoğurtların duyusal ve fizikokimyasal özellikleri," 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , Mersin, Turkey, pp.245-257, 2023
SABUNCULAR, G. Et Al. 2023. Farklı geleneksel yöntemlerle mayalanan yoğurtların duyusal ve fizikokimyasal özellikleri. 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , (Mersin, Turkey), 245-257.
SABUNCULAR, G., CEBECİ, A., OMURTAG KORKMAZ, B. İ., Karatay, H. N., & Yıldız, R. G., (2023). Farklı geleneksel yöntemlerle mayalanan yoğurtların duyusal ve fizikokimyasal özellikleri . 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu (pp.245-257). Mersin, Turkey
SABUNCULAR, GÜLEREN Et Al. "Farklı geleneksel yöntemlerle mayalanan yoğurtların duyusal ve fizikokimyasal özellikleri," 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu, Mersin, Turkey, 2023
SABUNCULAR, GÜLEREN Et Al. "Farklı geleneksel yöntemlerle mayalanan yoğurtların duyusal ve fizikokimyasal özellikleri." 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , Mersin, Turkey, pp.245-257, 2023
SABUNCULAR, G. Et Al. (2023) . "Farklı geleneksel yöntemlerle mayalanan yoğurtların duyusal ve fizikokimyasal özellikleri." 2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu , Mersin, Turkey, pp.245-257.
@conferencepaper{conferencepaper, author={GÜLEREN SABUNCULAR Et Al. }, title={Farklı geleneksel yöntemlerle mayalanan yoğurtların duyusal ve fizikokimyasal özellikleri}, congress name={2. Uluslararası Geleneksel Gıdalar ve Sürdürülebilir Beslenme Sempozyumu}, city={Mersin}, country={Turkey}, year={2023}, pages={245-257} }