B. Dokuz Murat Et Al. , "Glutensiz Fonksiyonel Bar Üretimi ve Bazı Kalite Özelliklerinin İncelenmesi," Gıda Alerjenleri, Bulaşanları ve Sağlık Açısından Önem , pp.1-2, 2021
Dokuz Murat, B. Et Al. 2021. Glutensiz Fonksiyonel Bar Üretimi ve Bazı Kalite Özelliklerinin İncelenmesi. Gıda Alerjenleri, Bulaşanları ve Sağlık Açısından Önem , 1-2.
Dokuz Murat, B., Aktaç, Ş., & Konak, Ü. İ., (2021). Glutensiz Fonksiyonel Bar Üretimi ve Bazı Kalite Özelliklerinin İncelenmesi . Gıda Alerjenleri, Bulaşanları ve Sağlık Açısından Önem (pp.1-2).
Dokuz Murat, Büşra, ŞULE AKTAÇ, And Ülgen İlknur Konak. "Glutensiz Fonksiyonel Bar Üretimi ve Bazı Kalite Özelliklerinin İncelenmesi," Gıda Alerjenleri, Bulaşanları ve Sağlık Açısından Önem, 2021
Dokuz Murat, Büşra D. Et Al. "Glutensiz Fonksiyonel Bar Üretimi ve Bazı Kalite Özelliklerinin İncelenmesi." Gıda Alerjenleri, Bulaşanları ve Sağlık Açısından Önem , pp.1-2, 2021
Dokuz Murat, B. Aktaç, Ş. And Konak, Ü. İ. (2021) . "Glutensiz Fonksiyonel Bar Üretimi ve Bazı Kalite Özelliklerinin İncelenmesi." Gıda Alerjenleri, Bulaşanları ve Sağlık Açısından Önem , pp.1-2.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Büşra Dokuz Murat Et Al. }, title={Glutensiz Fonksiyonel Bar Üretimi ve Bazı Kalite Özelliklerinin İncelenmesi}, congress name={Gıda Alerjenleri, Bulaşanları ve Sağlık Açısından Önem}, city={}, country={}, year={2021}, pages={1-2} }