S. Kundakçı Et Al. , "Çöven Otu (Gypsophila Bicolor) Kökünün Suyu ve Farklı Bitkisel Sütler Kullanılarak Vegan Dondurma Geliştirilmesi," Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy , vol.3, no.2, pp.171-179, 2024
Kundakçı, S. Et Al. 2024. Çöven Otu (Gypsophila Bicolor) Kökünün Suyu ve Farklı Bitkisel Sütler Kullanılarak Vegan Dondurma Geliştirilmesi. Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy , vol.3, no.2 , 171-179.
Kundakçı, S., Sabuncular, G., Bal, E., & Arslan, İ. G., (2024). Çöven Otu (Gypsophila Bicolor) Kökünün Suyu ve Farklı Bitkisel Sütler Kullanılarak Vegan Dondurma Geliştirilmesi. Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy , vol.3, no.2, 171-179.
Kundakçı, SİMAY Et Al. "Çöven Otu (Gypsophila Bicolor) Kökünün Suyu ve Farklı Bitkisel Sütler Kullanılarak Vegan Dondurma Geliştirilmesi," Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy , vol.3, no.2, 171-179, 2024
Kundakçı, SİMAY Et Al. "Çöven Otu (Gypsophila Bicolor) Kökünün Suyu ve Farklı Bitkisel Sütler Kullanılarak Vegan Dondurma Geliştirilmesi." Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy , vol.3, no.2, pp.171-179, 2024
Kundakçı, S. Et Al. (2024) . "Çöven Otu (Gypsophila Bicolor) Kökünün Suyu ve Farklı Bitkisel Sütler Kullanılarak Vegan Dondurma Geliştirilmesi." Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy , vol.3, no.2, pp.171-179.
@article{article, author={SİMAY KUNDAKÇI Et Al. }, title={Çöven Otu (Gypsophila Bicolor) Kökünün Suyu ve Farklı Bitkisel Sütler Kullanılarak Vegan Dondurma Geliştirilmesi}, journal={Toros University Journal of Food Nutrition and Gastronomy}, year=2024, pages={171-179} }