A. H. İSLAMOĞLU, "Besinlerin İşlenmesi ve Saklanması," In Temel Beslenme Bilimi , Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, 2021, pp.47-57.
İSLAMOĞLU, A. H. Besinlerin İşlenmesi ve Saklanması. 2021. In Temel Beslenme Bilimi , Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, 47-57.
İSLAMOĞLU, A. H., (2021). Besinlerin İşlenmesi ve Saklanması. Temel Beslenme Bilimi (pp.47-57), Ankara Nobel Tıp Kitabevleri.
İSLAMOĞLU, AYŞE. "Besinlerin İşlenmesi ve Saklanması." In Temel Beslenme Bilimi , 47-57. Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, 2021
İSLAMOĞLU, AYŞE H. . "Besinlerin İşlenmesi ve Saklanması." Temel Beslenme Bilimi , Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, 2021, pp.47-57.
İSLAMOĞLU, A. H. (2021) "Besinlerin İşlenmesi ve Saklanması", Temel Beslenme Bilimi . Ankara Nobel Tıp Kitabevleri.
@bookchapter{bookchapter, author ={AYŞE HÜMEYRA İSLAMOĞLU}, chaptertitle={Besinlerin İşlenmesi ve Saklanması}, booktitle={ Temel Beslenme Bilimi}, publisher={Ankara Nobel Tıp Kitabevleri}, city={},year={2021} }