E. Ulusan Öztürkmen And Z. Hamarat, "Kutsal Bir Yiyecek Olarak Helvanın Ritüellerdeki İşlevleri: İstanbul'daki Caferiler ve Uşşakiler," In Türk Kültüründe Helva , İstanbul: Marmara Üniversitesi Yayınevi, 2021, pp.71-87.
Ulusan Öztürkmen, E. And Hamarat, Z. Kutsal Bir Yiyecek Olarak Helvanın Ritüellerdeki İşlevleri: İstanbul'daki Caferiler ve Uşşakiler. 2021. In Türk Kültüründe Helva , Marmara Üniversitesi Yayınevi, İstanbul, 71-87.
Ulusan Öztürkmen, E., & Hamarat, Z., (2021). Kutsal Bir Yiyecek Olarak Helvanın Ritüellerdeki İşlevleri: İstanbul'daki Caferiler ve Uşşakiler. Türk Kültüründe Helva (pp.71-87), İstanbul: Marmara Üniversitesi Yayınevi.
Ulusan Öztürkmen, EVRİM, And Zehra Hamarat. "Kutsal Bir Yiyecek Olarak Helvanın Ritüellerdeki İşlevleri: İstanbul'daki Caferiler ve Uşşakiler." In Türk Kültüründe Helva , 71-87. İstanbul: Marmara Üniversitesi Yayınevi, 2021
Ulusan Öztürkmen, EVRİM U. And Hamarat, Zehra. "Kutsal Bir Yiyecek Olarak Helvanın Ritüellerdeki İşlevleri: İstanbul'daki Caferiler ve Uşşakiler." Türk Kültüründe Helva , Marmara Üniversitesi Yayınevi, 2021, pp.71-87.
Ulusan Öztürkmen, E. And Hamarat, Z. (2021) "Kutsal Bir Yiyecek Olarak Helvanın Ritüellerdeki İşlevleri: İstanbul'daki Caferiler ve Uşşakiler", Türk Kültüründe Helva . İstanbul: Marmara Üniversitesi Yayınevi.
@bookchapter{bookchapter, author ={EVRİM ULUSAN ÖZTÜRKMEN And author ={Zehra Hamarat}, chaptertitle={Kutsal Bir Yiyecek Olarak Helvanın Ritüellerdeki İşlevleri: İstanbul'daki Caferiler ve Uşşakiler}, booktitle={ Türk Kültüründe Helva}, publisher={Marmara Üniversitesi Yayınevi}, city={İstanbul},year={2021} }