S. Hıdıroğlu Et Al. , "Tüketicilerin Gıda Ürünleri İle İlgili Bilgi Düzeyleri Ve Sağlık Risklerine Karşı Tutumları," TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.6, pp.253-258, 2007
Hıdıroğlu, S. Et Al. 2007. Tüketicilerin Gıda Ürünleri İle İlgili Bilgi Düzeyleri Ve Sağlık Risklerine Karşı Tutumları. TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.6 , 253-258.
Hıdıroğlu, S., Karavuş, M., Topuzoğlu, A., & Salva, T., (2007). Tüketicilerin Gıda Ürünleri İle İlgili Bilgi Düzeyleri Ve Sağlık Risklerine Karşı Tutumları. TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.6, 253-258.
Hıdıroğlu, SEYHAN Et Al. "Tüketicilerin Gıda Ürünleri İle İlgili Bilgi Düzeyleri Ve Sağlık Risklerine Karşı Tutumları," TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.6, 253-258, 2007
Hıdıroğlu, SEYHAN Et Al. "Tüketicilerin Gıda Ürünleri İle İlgili Bilgi Düzeyleri Ve Sağlık Risklerine Karşı Tutumları." TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.6, pp.253-258, 2007
Hıdıroğlu, S. Et Al. (2007) . "Tüketicilerin Gıda Ürünleri İle İlgili Bilgi Düzeyleri Ve Sağlık Risklerine Karşı Tutumları." TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni , vol.6, pp.253-258.
@article{article, author={SEYHAN HIDIROĞLU Et Al. }, title={Tüketicilerin Gıda Ürünleri İle İlgili Bilgi Düzeyleri Ve Sağlık Risklerine Karşı Tutumları}, journal={TSK Koruyucu Hekimlik Bülteni}, year=2007, pages={253-258} }