Z. ÖZOMAY Et Al. , "IGT Test Baskı Sistemi İle Yapılan Baskılarda Mürekkebe Katılan Pasta Oranının Renk Şiddetine Etkisinin İncelenmesi," Ambalaj 2009 Sempozyumu , Turkey, 2009
ÖZOMAY, Z. Et Al. 2009. IGT Test Baskı Sistemi İle Yapılan Baskılarda Mürekkebe Katılan Pasta Oranının Renk Şiddetine Etkisinin İncelenmesi. Ambalaj 2009 Sempozyumu , (Turkey).
ÖZOMAY, Z., ÖZAKHUN, Ş. C., & TUTAK, D., (2009). IGT Test Baskı Sistemi İle Yapılan Baskılarda Mürekkebe Katılan Pasta Oranının Renk Şiddetine Etkisinin İncelenmesi . Ambalaj 2009 Sempozyumu, Turkey
ÖZOMAY, ZAFER, ŞÜKRÜ CEM ÖZAKHUN, And DOĞAN TUTAK. "IGT Test Baskı Sistemi İle Yapılan Baskılarda Mürekkebe Katılan Pasta Oranının Renk Şiddetine Etkisinin İncelenmesi," Ambalaj 2009 Sempozyumu, Turkey, 2009
ÖZOMAY, ZAFER Et Al. "IGT Test Baskı Sistemi İle Yapılan Baskılarda Mürekkebe Katılan Pasta Oranının Renk Şiddetine Etkisinin İncelenmesi." Ambalaj 2009 Sempozyumu , Turkey, 2009
ÖZOMAY, Z. ÖZAKHUN, Ş. C. And TUTAK, D. (2009) . "IGT Test Baskı Sistemi İle Yapılan Baskılarda Mürekkebe Katılan Pasta Oranının Renk Şiddetine Etkisinin İncelenmesi." Ambalaj 2009 Sempozyumu , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={ZAFER ÖZOMAY Et Al. }, title={IGT Test Baskı Sistemi İle Yapılan Baskılarda Mürekkebe Katılan Pasta Oranının Renk Şiddetine Etkisinin İncelenmesi}, congress name={Ambalaj 2009 Sempozyumu}, city={}, country={Turkey}, year={2009}}