F. GÜLTEKİN Et Al. , "Gıda Katkı Maddelerinin İstihale Yönünden Değerlendirilmesi," Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi , vol.2, no.2, pp.21-33, 2020
GÜLTEKİN, F. Et Al. 2020. Gıda Katkı Maddelerinin İstihale Yönünden Değerlendirilmesi. Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi , vol.2, no.2 , 21-33.
GÜLTEKİN, F., ÇEKER, O., ELGÜN, A., GÜRBİLEK, M., ŞİMŞEK, M., Oral, R., ... KÖSE, S.(2020). Gıda Katkı Maddelerinin İstihale Yönünden Değerlendirilmesi. Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi , vol.2, no.2, 21-33.
GÜLTEKİN, FATİH Et Al. "Gıda Katkı Maddelerinin İstihale Yönünden Değerlendirilmesi," Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi , vol.2, no.2, 21-33, 2020
GÜLTEKİN, FATİH Et Al. "Gıda Katkı Maddelerinin İstihale Yönünden Değerlendirilmesi." Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi , vol.2, no.2, pp.21-33, 2020
GÜLTEKİN, F. Et Al. (2020) . "Gıda Katkı Maddelerinin İstihale Yönünden Değerlendirilmesi." Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi , vol.2, no.2, pp.21-33.
@article{article, author={FATİH GÜLTEKİN Et Al. }, title={Gıda Katkı Maddelerinin İstihale Yönünden Değerlendirilmesi}, journal={Helal ve Etik Araştırmalar Dergisi}, year=2020, pages={21-33} }