D. TAĞTEKİN, "Antibacterial effects of salivary proteins (Tükürük proteinlerinin antibakteriyal etkileri)," sendrom , vol.13, pp.106-116, 2001
TAĞTEKİN, D. 2001. Antibacterial effects of salivary proteins (Tükürük proteinlerinin antibakteriyal etkileri). sendrom , vol.13 , 106-116.
TAĞTEKİN, D., (2001). Antibacterial effects of salivary proteins (Tükürük proteinlerinin antibakteriyal etkileri). sendrom , vol.13, 106-116.
TAĞTEKİN, DİLEK. "Antibacterial effects of salivary proteins (Tükürük proteinlerinin antibakteriyal etkileri)," sendrom , vol.13, 106-116, 2001
TAĞTEKİN, DİLEK. "Antibacterial effects of salivary proteins (Tükürük proteinlerinin antibakteriyal etkileri)." sendrom , vol.13, pp.106-116, 2001
TAĞTEKİN, D. (2001) . "Antibacterial effects of salivary proteins (Tükürük proteinlerinin antibakteriyal etkileri)." sendrom , vol.13, pp.106-116.
@article{article, author={DİLEK TAĞTEKİN}, title={Antibacterial effects of salivary proteins (Tükürük proteinlerinin antibakteriyal etkileri)}, journal={sendrom}, year=2001, pages={106-116} }