F. G. Avci Et Al. , "Antibiyotik Üretimi," In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2020, pp.721-738.
Avci, F. G. Et Al. Antibiyotik Üretimi. 2020. In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Akademik Yayıncılık, Ankara, 721-738.
Avci, F. G., Sayar, N. A., & Sariyar Akbulut, B., (2020). Antibiyotik Üretimi. Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi (pp.721-738), Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.
Avci, Fatma, NİHAT ALPAGU SAYAR, And BERNA SARIYAR AKBULUT. "Antibiyotik Üretimi." In Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , 721-738. Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık, 2020
Avci, Fatma G. Et Al. "Antibiyotik Üretimi." Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi , Nobel Akademik Yayıncılık, 2020, pp.721-738.
Avci, F. G. Sayar, N. A. And Sariyar Akbulut, B. (2020) "Antibiyotik Üretimi", Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi . Ankara: Nobel Akademik Yayıncılık.
@bookchapter{bookchapter, author ={Fatma Gizem Avci Et Al. }, chaptertitle={Antibiyotik Üretimi}, booktitle={ Fermente Ürünler Teknolojisi ve Mikrobiyolojisi}, publisher={Nobel Akademik Yayıncılık}, city={Ankara},year={2020} }