Ö. Salih Et Al. , "Aktif Kahverengi Yağ Dokusu Varlığı Yağlı Karaciğer Hastalığı Gelişimini Önlüyor Olabilir," 32. Ulusal Gastroenteroloji Haftası , vol.26, Turkey, pp.43-44, 2015
Salih, Ö. Et Al. 2015. Aktif Kahverengi Yağ Dokusu Varlığı Yağlı Karaciğer Hastalığı Gelişimini Önlüyor Olabilir. 32. Ulusal Gastroenteroloji Haftası , (Turkey), 43-44.
Salih, Ö., Tunç, Ö., YILMAZ, Y., TUROĞLU, H. T., & İMERYÜZ, N., (2015). Aktif Kahverengi Yağ Dokusu Varlığı Yağlı Karaciğer Hastalığı Gelişimini Önlüyor Olabilir . 32. Ulusal Gastroenteroloji Haftası (pp.43-44). , Turkey
Salih, SALİH Et Al. "Aktif Kahverengi Yağ Dokusu Varlığı Yağlı Karaciğer Hastalığı Gelişimini Önlüyor Olabilir," 32. Ulusal Gastroenteroloji Haftası, Turkey, 2015
Salih, SALİH Et Al. "Aktif Kahverengi Yağ Dokusu Varlığı Yağlı Karaciğer Hastalığı Gelişimini Önlüyor Olabilir." 32. Ulusal Gastroenteroloji Haftası , Turkey, pp.43-44, 2015
Salih, Ö. Et Al. (2015) . "Aktif Kahverengi Yağ Dokusu Varlığı Yağlı Karaciğer Hastalığı Gelişimini Önlüyor Olabilir." 32. Ulusal Gastroenteroloji Haftası , Turkey, pp.43-44.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SALİH ÖZGÜVEN Et Al. }, title={Aktif Kahverengi Yağ Dokusu Varlığı Yağlı Karaciğer Hastalığı Gelişimini Önlüyor Olabilir}, congress name={32. Ulusal Gastroenteroloji Haftası}, city={}, country={Turkey}, year={2015}, pages={43-44} }