M. Birbir, "Gıdalarda Mikrobiyal Bozulma İndikatörleri (çeviri Prof.Dr.Meral Birbir, Doç.Dr.Ayşe Handan Baysal," In Fundamental Food Microbiology , Ankara: Nobel Yayın Dağıtım, 2016, pp.295-301.
Birbir, M. Gıdalarda Mikrobiyal Bozulma İndikatörleri (çeviri Prof.Dr.Meral Birbir, Doç.Dr.Ayşe Handan Baysal. 2016. In Fundamental Food Microbiology , Nobel Yayın Dağıtım, Ankara, 295-301.
Birbir, M., (2016). Gıdalarda Mikrobiyal Bozulma İndikatörleri (çeviri Prof.Dr.Meral Birbir, Doç.Dr.Ayşe Handan Baysal. Fundamental Food Microbiology (pp.295-301), Ankara: Nobel Yayın Dağıtım.
Birbir, MERAL. "Gıdalarda Mikrobiyal Bozulma İndikatörleri (çeviri Prof.Dr.Meral Birbir, Doç.Dr.Ayşe Handan Baysal." In Fundamental Food Microbiology , 295-301. Ankara: Nobel Yayın Dağıtım, 2016
Birbir, MERAL. "Gıdalarda Mikrobiyal Bozulma İndikatörleri (çeviri Prof.Dr.Meral Birbir, Doç.Dr.Ayşe Handan Baysal." Fundamental Food Microbiology , Nobel Yayın Dağıtım, 2016, pp.295-301.
Birbir, M. (2016) "Gıdalarda Mikrobiyal Bozulma İndikatörleri (çeviri Prof.Dr.Meral Birbir, Doç.Dr.Ayşe Handan Baysal", Fundamental Food Microbiology . Ankara: Nobel Yayın Dağıtım.
@bookchapter{bookchapter, author ={MERAL BİRBİR}, chaptertitle={Gıdalarda Mikrobiyal Bozulma İndikatörleri (çeviri Prof.Dr.Meral Birbir, Doç.Dr.Ayşe Handan Baysal}, booktitle={ Fundamental Food Microbiology}, publisher={Nobel Yayın Dağıtım}, city={Ankara},year={2016} }