S. Bahar And B. İ. OMURTAG KORKMAZ, "Farklı renkteki balların staphylococcus aureus üzerindeki antimikrobiyal etkisi," 6. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ , Turkey, pp.253, 2021
Bahar, S. And OMURTAG KORKMAZ, B. İ. 2021. Farklı renkteki balların staphylococcus aureus üzerindeki antimikrobiyal etkisi. 6. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ , (Turkey), 253.
Bahar, S., & OMURTAG KORKMAZ, B. İ., (2021). Farklı renkteki balların staphylococcus aureus üzerindeki antimikrobiyal etkisi . 6. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ (pp.253). , Turkey
Bahar, Sinem, And BURCU İREM OMURTAG KORKMAZ. "Farklı renkteki balların staphylococcus aureus üzerindeki antimikrobiyal etkisi," 6. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ, Turkey, 2021
Bahar, Sinem And OMURTAG KORKMAZ, BURCU İ. . "Farklı renkteki balların staphylococcus aureus üzerindeki antimikrobiyal etkisi." 6. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ , Turkey, pp.253, 2021
Bahar, S. And OMURTAG KORKMAZ, B. İ. (2021) . "Farklı renkteki balların staphylococcus aureus üzerindeki antimikrobiyal etkisi." 6. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ , Turkey, p.253.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Sinem Bahar And author={BURCU İREM OMURTAG KORKMAZ}, title={Farklı renkteki balların staphylococcus aureus üzerindeki antimikrobiyal etkisi}, congress name={6. ULUSLARARASI BESLENME OBEZİTE VE TOPLUM SAĞLIĞI KONGRESİ}, city={}, country={Turkey}, year={2021}, pages={253} }