F. Z. KAMACI PEKGEÇGİL, "Helal Ürün Ekonomisine Katkı Sağlayan Yönleriyle Hz Peygamber Dönemi Süslenme Uygulamaları," II. Uluslararası Helal Ekonomi Sempozyumu: Giyim-Kuşam , vol.1, Sakarya, Turkey, pp.1-668, 2016
KAMACI PEKGEÇGİL, F. Z. 2016. Helal Ürün Ekonomisine Katkı Sağlayan Yönleriyle Hz Peygamber Dönemi Süslenme Uygulamaları. II. Uluslararası Helal Ekonomi Sempozyumu: Giyim-Kuşam , (Sakarya, Turkey), 1-668.
KAMACI PEKGEÇGİL, F. Z., (2016). Helal Ürün Ekonomisine Katkı Sağlayan Yönleriyle Hz Peygamber Dönemi Süslenme Uygulamaları . II. Uluslararası Helal Ekonomi Sempozyumu: Giyim-Kuşam (pp.1-668). Sakarya, Turkey
KAMACI PEKGEÇGİL, FATIMATÜZ. "Helal Ürün Ekonomisine Katkı Sağlayan Yönleriyle Hz Peygamber Dönemi Süslenme Uygulamaları," II. Uluslararası Helal Ekonomi Sempozyumu: Giyim-Kuşam, Sakarya, Turkey, 2016
KAMACI PEKGEÇGİL, FATIMATÜZ Z. . "Helal Ürün Ekonomisine Katkı Sağlayan Yönleriyle Hz Peygamber Dönemi Süslenme Uygulamaları." II. Uluslararası Helal Ekonomi Sempozyumu: Giyim-Kuşam , Sakarya, Turkey, pp.1-668, 2016
KAMACI PEKGEÇGİL, F. Z. (2016) . "Helal Ürün Ekonomisine Katkı Sağlayan Yönleriyle Hz Peygamber Dönemi Süslenme Uygulamaları." II. Uluslararası Helal Ekonomi Sempozyumu: Giyim-Kuşam , Sakarya, Turkey, pp.1-668.
@conferencepaper{conferencepaper, author={FATIMATÜZ ZEHRA KAMACI PEKGEÇGİL}, title={Helal Ürün Ekonomisine Katkı Sağlayan Yönleriyle Hz Peygamber Dönemi Süslenme Uygulamaları}, congress name={II. Uluslararası Helal Ekonomi Sempozyumu: Giyim-Kuşam}, city={Sakarya}, country={Turkey}, year={2016}, pages={1-668} }