S. KORKMAZ And B. İ. OMURTAG KORKMAZ, "Bitkisel Gıda Takviyesi Olarak Maca Lepidium Meyenii Bitkisinin Biyoaktif Bileşikleri ve Antioksidan Kapasitesi," Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi 2016 , Antalya, Turkey, 2016
KORKMAZ, S. And OMURTAG KORKMAZ, B. İ. 2016. Bitkisel Gıda Takviyesi Olarak Maca Lepidium Meyenii Bitkisinin Biyoaktif Bileşikleri ve Antioksidan Kapasitesi. Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi 2016 , (Antalya, Turkey).
KORKMAZ, S., & OMURTAG KORKMAZ, B. İ., (2016). Bitkisel Gıda Takviyesi Olarak Maca Lepidium Meyenii Bitkisinin Biyoaktif Bileşikleri ve Antioksidan Kapasitesi . Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi 2016, Antalya, Turkey
KORKMAZ, SEROL, And BURCU İREM OMURTAG KORKMAZ. "Bitkisel Gıda Takviyesi Olarak Maca Lepidium Meyenii Bitkisinin Biyoaktif Bileşikleri ve Antioksidan Kapasitesi," Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi 2016, Antalya, Turkey, 2016
KORKMAZ, SEROL And OMURTAG KORKMAZ, BURCU İ. . "Bitkisel Gıda Takviyesi Olarak Maca Lepidium Meyenii Bitkisinin Biyoaktif Bileşikleri ve Antioksidan Kapasitesi." Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi 2016 , Antalya, Turkey, 2016
KORKMAZ, S. And OMURTAG KORKMAZ, B. İ. (2016) . "Bitkisel Gıda Takviyesi Olarak Maca Lepidium Meyenii Bitkisinin Biyoaktif Bileşikleri ve Antioksidan Kapasitesi." Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi 2016 , Antalya, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEROL KORKMAZ And author={BURCU İREM OMURTAG KORKMAZ}, title={Bitkisel Gıda Takviyesi Olarak Maca Lepidium Meyenii Bitkisinin Biyoaktif Bileşikleri ve Antioksidan Kapasitesi}, congress name={Türkiye Doğal Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Kongresi 2016}, city={Antalya}, country={Turkey}, year={2016}}