T. POLAT ÜZÜMCÜ Et Al. , "Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği," International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences , Üsküp, Macedonia, pp.40, 2017
POLAT ÜZÜMCÜ, T. Et Al. 2017. Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği. International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences , (Üsküp, Macedonia), 40.
POLAT ÜZÜMCÜ, T., ALYAKUT, Ö., & FERELİ, S., (2017). Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği . International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences (pp.40). Üsküp, Macedonia
POLAT ÜZÜMCÜ, TÜLAY, ÖMÜR ALYAKUT, And SİMAY KUNDAKÇI. "Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği," International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences, Üsküp, Macedonia, 2017
POLAT ÜZÜMCÜ, TÜLAY P. Et Al. "Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği." International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences , Üsküp, Macedonia, pp.40, 2017
POLAT ÜZÜMCÜ, T. ALYAKUT, Ö. And FERELİ, S. (2017) . "Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği." International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences , Üsküp, Macedonia, p.40.
@conferencepaper{conferencepaper, author={TÜLAY POLAT ÜZÜMCÜ Et Al. }, title={Gastronomik Ürünlerin Coğrafi İşaretleme Açısından Değerlendirilmesi: Erzurum-Olur Örneği}, congress name={International Congress on Tourism, Economic and Business Sciences}, city={Üsküp}, country={Macedonia}, year={2017}, pages={40} }