B. İ. OMURTAG KORKMAZ, "Fermente Besinler ve Mikrobiyota İlişkisi," Geleneksel Türk Mutfağında Fermente Besinler Sempozyumu , İstanbul, Turkey, 2017
OMURTAG KORKMAZ, B. İ. 2017. Fermente Besinler ve Mikrobiyota İlişkisi. Geleneksel Türk Mutfağında Fermente Besinler Sempozyumu , (İstanbul, Turkey).
OMURTAG KORKMAZ, B. İ., (2017). Fermente Besinler ve Mikrobiyota İlişkisi . Geleneksel Türk Mutfağında Fermente Besinler Sempozyumu, İstanbul, Turkey
OMURTAG KORKMAZ, BURCU. "Fermente Besinler ve Mikrobiyota İlişkisi," Geleneksel Türk Mutfağında Fermente Besinler Sempozyumu, İstanbul, Turkey, 2017
OMURTAG KORKMAZ, BURCU İ. . "Fermente Besinler ve Mikrobiyota İlişkisi." Geleneksel Türk Mutfağında Fermente Besinler Sempozyumu , İstanbul, Turkey, 2017
OMURTAG KORKMAZ, B. İ. (2017) . "Fermente Besinler ve Mikrobiyota İlişkisi." Geleneksel Türk Mutfağında Fermente Besinler Sempozyumu , İstanbul, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BURCU İREM OMURTAG KORKMAZ}, title={Fermente Besinler ve Mikrobiyota İlişkisi}, congress name={Geleneksel Türk Mutfağında Fermente Besinler Sempozyumu}, city={İstanbul}, country={Turkey}, year={2017}}