B. İ. OMURTAG KORKMAZ Et Al. , "Sokakta satılan midye dolmaların mikrobiyolojik açıdan incelenmesi ve porsiyon analizi," Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
OMURTAG KORKMAZ, B. İ. Et Al. 2016. Sokakta satılan midye dolmaların mikrobiyolojik açıdan incelenmesi ve porsiyon analizi. Türkiye 12. Gıda Kongresi , (Edirne, Turkey).
OMURTAG KORKMAZ, B. İ., YÜCE, M., & KORKMAZ, S., (2016). Sokakta satılan midye dolmaların mikrobiyolojik açıdan incelenmesi ve porsiyon analizi . Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey
OMURTAG KORKMAZ, BURCU, MUSTAFA YÜCE, And SEROL KORKMAZ. "Sokakta satılan midye dolmaların mikrobiyolojik açıdan incelenmesi ve porsiyon analizi," Türkiye 12. Gıda Kongresi, Edirne, Turkey, 2016
OMURTAG KORKMAZ, BURCU İ. Et Al. "Sokakta satılan midye dolmaların mikrobiyolojik açıdan incelenmesi ve porsiyon analizi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey, 2016
OMURTAG KORKMAZ, B. İ. YÜCE, M. And KORKMAZ, S. (2016) . "Sokakta satılan midye dolmaların mikrobiyolojik açıdan incelenmesi ve porsiyon analizi." Türkiye 12. Gıda Kongresi , Edirne, Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={BURCU İREM OMURTAG KORKMAZ Et Al. }, title={Sokakta satılan midye dolmaların mikrobiyolojik açıdan incelenmesi ve porsiyon analizi}, congress name={Türkiye 12. Gıda Kongresi}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2016}}