A. VELİOĞLU ÖĞÜNÇ Et Al. , "Sıçanlarda Deneysel Mide Ülseri Modelinde Yeşilçay Ekstraktı ve Peynir Altı Suyu Proteinlerinin Etkileri," Akademik Gıda , vol.14, pp.111-122, 2016
VELİOĞLU ÖĞÜNÇ, A. Et Al. 2016. Sıçanlarda Deneysel Mide Ülseri Modelinde Yeşilçay Ekstraktı ve Peynir Altı Suyu Proteinlerinin Etkileri. Akademik Gıda , vol.14 , 111-122.
VELİOĞLU ÖĞÜNÇ, A., ŞEHİRLİ, A. Ö., LAÇİN, B., ERCAN, F., GÜÇLÜ, H., & TOPÇU, G., (2016). Sıçanlarda Deneysel Mide Ülseri Modelinde Yeşilçay Ekstraktı ve Peynir Altı Suyu Proteinlerinin Etkileri. Akademik Gıda , vol.14, 111-122.
VELİOĞLU ÖĞÜNÇ, AYLİZ Et Al. "Sıçanlarda Deneysel Mide Ülseri Modelinde Yeşilçay Ekstraktı ve Peynir Altı Suyu Proteinlerinin Etkileri," Akademik Gıda , vol.14, 111-122, 2016
VELİOĞLU ÖĞÜNÇ, AYLİZ V. Et Al. "Sıçanlarda Deneysel Mide Ülseri Modelinde Yeşilçay Ekstraktı ve Peynir Altı Suyu Proteinlerinin Etkileri." Akademik Gıda , vol.14, pp.111-122, 2016
VELİOĞLU ÖĞÜNÇ, A. Et Al. (2016) . "Sıçanlarda Deneysel Mide Ülseri Modelinde Yeşilçay Ekstraktı ve Peynir Altı Suyu Proteinlerinin Etkileri." Akademik Gıda , vol.14, pp.111-122.
@article{article, author={AYLİZ VELİOĞLU ÖĞÜNÇ Et Al. }, title={Sıçanlarda Deneysel Mide Ülseri Modelinde Yeşilçay Ekstraktı ve Peynir Altı Suyu Proteinlerinin Etkileri}, journal={Akademik Gıda}, year=2016, pages={111-122} }