S. Erol Et Al. , "Adölesanlarda Meyve Sebze Tüketimi İçin Değişim Süreci Ölçeği Güvenirlik ve Geçerlik Çalışması," Sağlık Bilimleri ve Meslekleri Dergisi , vol.3, pp.106-114, 2016
Erol, S. Et Al. 2016. Adölesanlarda Meyve Sebze Tüketimi İçin Değişim Süreci Ölçeği Güvenirlik ve Geçerlik Çalışması. Sağlık Bilimleri ve Meslekleri Dergisi , vol.3 , 106-114.
Erol, S., Ergün, A., & Kadıoğlu, H., (2016). Adölesanlarda Meyve Sebze Tüketimi İçin Değişim Süreci Ölçeği Güvenirlik ve Geçerlik Çalışması. Sağlık Bilimleri ve Meslekleri Dergisi , vol.3, 106-114.
Erol, SAİME, AYŞE ERGÜN, And HASİBE KADIOĞLU. "Adölesanlarda Meyve Sebze Tüketimi İçin Değişim Süreci Ölçeği Güvenirlik ve Geçerlik Çalışması," Sağlık Bilimleri ve Meslekleri Dergisi , vol.3, 106-114, 2016
Erol, SAİME Et Al. "Adölesanlarda Meyve Sebze Tüketimi İçin Değişim Süreci Ölçeği Güvenirlik ve Geçerlik Çalışması." Sağlık Bilimleri ve Meslekleri Dergisi , vol.3, pp.106-114, 2016
Erol, S. Ergün, A. And Kadıoğlu, H. (2016) . "Adölesanlarda Meyve Sebze Tüketimi İçin Değişim Süreci Ölçeği Güvenirlik ve Geçerlik Çalışması." Sağlık Bilimleri ve Meslekleri Dergisi , vol.3, pp.106-114.
@article{article, author={SAİME EROL Et Al. }, title={Adölesanlarda Meyve Sebze Tüketimi İçin Değişim Süreci Ölçeği Güvenirlik ve Geçerlik Çalışması}, journal={Sağlık Bilimleri ve Meslekleri Dergisi}, year=2016, pages={106-114} }