F. E. GÜNEŞ Et Al. , "Konya Yöresi Yemeklerinin Özellikleri Ve Besin Değerinin İnelenmesi Üzerinde Bir Araştırma," In Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar , Ankara: Türk Halk Kültürünü Araştırma ve Tanıtma Vakfı, 1998, pp.145-158.
GÜNEŞ, F. E. Et Al. Konya Yöresi Yemeklerinin Özellikleri Ve Besin Değerinin İnelenmesi Üzerinde Bir Araştırma. 1998. In Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar , Türk Halk Kültürünü Araştırma ve Tanıtma Vakfı, Ankara, 145-158.
GÜNEŞ, F. E., Bendegül, A., & Nimet, B., (1998). Konya Yöresi Yemeklerinin Özellikleri Ve Besin Değerinin İnelenmesi Üzerinde Bir Araştırma. Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar (pp.145-158), Ankara: Türk Halk Kültürünü Araştırma ve Tanıtma Vakfı.
GÜNEŞ, FATMA, Aras Bendegül, And Barı Nimet. "Konya Yöresi Yemeklerinin Özellikleri Ve Besin Değerinin İnelenmesi Üzerinde Bir Araştırma." In Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar , 145-158. Ankara: Türk Halk Kültürünü Araştırma ve Tanıtma Vakfı, 1998
GÜNEŞ, FATMA E. Et Al. "Konya Yöresi Yemeklerinin Özellikleri Ve Besin Değerinin İnelenmesi Üzerinde Bir Araştırma." Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar , Türk Halk Kültürünü Araştırma ve Tanıtma Vakfı, 1998, pp.145-158.
GÜNEŞ, F. E. Bendegül, A. And Nimet, B. (1998) "Konya Yöresi Yemeklerinin Özellikleri Ve Besin Değerinin İnelenmesi Üzerinde Bir Araştırma", Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar . Ankara: Türk Halk Kültürünü Araştırma ve Tanıtma Vakfı.
@bookchapter{bookchapter, author ={FATMA ESRA GÜNEŞ Et Al. }, chaptertitle={Konya Yöresi Yemeklerinin Özellikleri Ve Besin Değerinin İnelenmesi Üzerinde Bir Araştırma}, booktitle={ Türk Mutfak Kültürü Üzerine Araştırmalar}, publisher={Türk Halk Kültürünü Araştırma ve Tanıtma Vakfı}, city={Ankara},year={1998} }