S. AYDEMİR Et Al. , "Bitkisel çayların hazırlanmasında sıcaklığın biyoaktivite üzerine etkisi," 27. ULUSAL KİMYA KONGRESİ , Turkey, 2015
AYDEMİR, S. Et Al. 2015. Bitkisel çayların hazırlanmasında sıcaklığın biyoaktivite üzerine etkisi. 27. ULUSAL KİMYA KONGRESİ , (Turkey).
AYDEMİR, S., AYAZ SEYHAN, S., AKGÜN, S. G., OMURTAG, G. Z., & ERDOĞAN, N., (2015). Bitkisel çayların hazırlanmasında sıcaklığın biyoaktivite üzerine etkisi . 27. ULUSAL KİMYA KONGRESİ, Turkey
AYDEMİR, SEZGİN Et Al. "Bitkisel çayların hazırlanmasında sıcaklığın biyoaktivite üzerine etkisi," 27. ULUSAL KİMYA KONGRESİ, Turkey, 2015
AYDEMİR, SEZGİN Et Al. "Bitkisel çayların hazırlanmasında sıcaklığın biyoaktivite üzerine etkisi." 27. ULUSAL KİMYA KONGRESİ , Turkey, 2015
AYDEMİR, S. Et Al. (2015) . "Bitkisel çayların hazırlanmasında sıcaklığın biyoaktivite üzerine etkisi." 27. ULUSAL KİMYA KONGRESİ , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEZGİN AYDEMİR Et Al. }, title={Bitkisel çayların hazırlanmasında sıcaklığın biyoaktivite üzerine etkisi}, congress name={27. ULUSAL KİMYA KONGRESİ}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}