S. AYDEMİR Et Al. , "Bitkisel çayların hazırlanmasında sıcaklığın biyoaktivite üzerine etkisi," 27. Ulusal Kimya Kongresi , Turkey, 2015
AYDEMİR, S. Et Al. 2015. Bitkisel çayların hazırlanmasında sıcaklığın biyoaktivite üzerine etkisi. 27. Ulusal Kimya Kongresi , (Turkey).
AYDEMİR, S., AYAZ SEYHAN, S., AKGÜN, S. G., OMURTAG, G. Z., & ERDOĞAN, N., (2015). Bitkisel çayların hazırlanmasında sıcaklığın biyoaktivite üzerine etkisi . 27. Ulusal Kimya Kongresi, Turkey
AYDEMİR, SEZGİN Et Al. "Bitkisel çayların hazırlanmasında sıcaklığın biyoaktivite üzerine etkisi," 27. Ulusal Kimya Kongresi, Turkey, 2015
AYDEMİR, SEZGİN Et Al. "Bitkisel çayların hazırlanmasında sıcaklığın biyoaktivite üzerine etkisi." 27. Ulusal Kimya Kongresi , Turkey, 2015
AYDEMİR, S. Et Al. (2015) . "Bitkisel çayların hazırlanmasında sıcaklığın biyoaktivite üzerine etkisi." 27. Ulusal Kimya Kongresi , Turkey.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SEZGİN AYDEMİR Et Al. }, title={Bitkisel çayların hazırlanmasında sıcaklığın biyoaktivite üzerine etkisi}, congress name={27. Ulusal Kimya Kongresi}, city={}, country={Turkey}, year={2015}}