S. Doğan Et Al. , "Restoran İşletmelerinde Yiyecek İçecek Maliyetlerinin Denetimi ve Bir Uygulama," T.C. Trakya Üniversitesi 4th International Trakya Accounting Finance Auditing Conference , Edirne, Turkey, pp.265-280, 2019
Doğan, S. Et Al. 2019. Restoran İşletmelerinde Yiyecek İçecek Maliyetlerinin Denetimi ve Bir Uygulama. T.C. Trakya Üniversitesi 4th International Trakya Accounting Finance Auditing Conference , (Edirne, Turkey), 265-280.
Doğan, S., Tarhan Mengi, B., & Keskiner, N., (2019). Restoran İşletmelerinde Yiyecek İçecek Maliyetlerinin Denetimi ve Bir Uygulama . T.C. Trakya Üniversitesi 4th International Trakya Accounting Finance Auditing Conference (pp.265-280). Edirne, Turkey
Doğan, SİBEL, BANU TARHAN MENGİ, And Nezahat Keskiner. "Restoran İşletmelerinde Yiyecek İçecek Maliyetlerinin Denetimi ve Bir Uygulama," T.C. Trakya Üniversitesi 4th International Trakya Accounting Finance Auditing Conference, Edirne, Turkey, 2019
Doğan, SİBEL Et Al. "Restoran İşletmelerinde Yiyecek İçecek Maliyetlerinin Denetimi ve Bir Uygulama." T.C. Trakya Üniversitesi 4th International Trakya Accounting Finance Auditing Conference , Edirne, Turkey, pp.265-280, 2019
Doğan, S. Tarhan Mengi, B. And Keskiner, N. (2019) . "Restoran İşletmelerinde Yiyecek İçecek Maliyetlerinin Denetimi ve Bir Uygulama." T.C. Trakya Üniversitesi 4th International Trakya Accounting Finance Auditing Conference , Edirne, Turkey, pp.265-280.
@conferencepaper{conferencepaper, author={SİBEL DOĞAN Et Al. }, title={Restoran İşletmelerinde Yiyecek İçecek Maliyetlerinin Denetimi ve Bir Uygulama}, congress name={T.C. Trakya Üniversitesi 4th International Trakya Accounting Finance Auditing Conference}, city={Edirne}, country={Turkey}, year={2019}, pages={265-280} }