N. CEVİZ And N. TEKTAŞ, "DENİM ÜRÜN ÜRETİMİNDE SU AYAK İZİ İLE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK," Ulakbilge Sosyal Bilimler Dergisi , vol.10, no.76, pp.954-962, 2022
CEVİZ, N. And TEKTAŞ, N. 2022. DENİM ÜRÜN ÜRETİMİNDE SU AYAK İZİ İLE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK. Ulakbilge Sosyal Bilimler Dergisi , vol.10, no.76 , 954-962.
CEVİZ, N., & TEKTAŞ, N., (2022). DENİM ÜRÜN ÜRETİMİNDE SU AYAK İZİ İLE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK. Ulakbilge Sosyal Bilimler Dergisi , vol.10, no.76, 954-962.
CEVİZ, NURAY, And NECLA TEKTAŞ. "DENİM ÜRÜN ÜRETİMİNDE SU AYAK İZİ İLE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK," Ulakbilge Sosyal Bilimler Dergisi , vol.10, no.76, 954-962, 2022
CEVİZ, NURAY And TEKTAŞ, NECLA. "DENİM ÜRÜN ÜRETİMİNDE SU AYAK İZİ İLE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK." Ulakbilge Sosyal Bilimler Dergisi , vol.10, no.76, pp.954-962, 2022
CEVİZ, N. And TEKTAŞ, N. (2022) . "DENİM ÜRÜN ÜRETİMİNDE SU AYAK İZİ İLE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK." Ulakbilge Sosyal Bilimler Dergisi , vol.10, no.76, pp.954-962.
@article{article, author={NURAY CEVİZ And author={NECLA TEKTAŞ}, title={DENİM ÜRÜN ÜRETİMİNDE SU AYAK İZİ İLE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK}, journal={Ulakbilge Sosyal Bilimler Dergisi}, year=2022, pages={954-962} }