C. OKAY, "Bazı Sıvı Kimyasal ve Gıdaların Durulma Süresine Viskozite ve Sıcaklığın Etkisi," In Fen Bilimleri ve Matematik Alanında Güncel Yaklaşımlar , Platanus Yayın evi, 2025, pp.3-17.
OKAY, C. Bazı Sıvı Kimyasal ve Gıdaların Durulma Süresine Viskozite ve Sıcaklığın Etkisi. 2025. In Fen Bilimleri ve Matematik Alanında Güncel Yaklaşımlar , Platanus Yayın evi, 3-17.
OKAY, C., (2025). Bazı Sıvı Kimyasal ve Gıdaların Durulma Süresine Viskozite ve Sıcaklığın Etkisi. Fen Bilimleri ve Matematik Alanında Güncel Yaklaşımlar (pp.3-17), Platanus Yayın evi.
OKAY, CENGİZ. "Bazı Sıvı Kimyasal ve Gıdaların Durulma Süresine Viskozite ve Sıcaklığın Etkisi." In Fen Bilimleri ve Matematik Alanında Güncel Yaklaşımlar , 3-17. Platanus Yayın evi, 2025
OKAY, CENGİZ. "Bazı Sıvı Kimyasal ve Gıdaların Durulma Süresine Viskozite ve Sıcaklığın Etkisi." Fen Bilimleri ve Matematik Alanında Güncel Yaklaşımlar , Platanus Yayın evi, 2025, pp.3-17.
OKAY, C. (2025) "Bazı Sıvı Kimyasal ve Gıdaların Durulma Süresine Viskozite ve Sıcaklığın Etkisi", Fen Bilimleri ve Matematik Alanında Güncel Yaklaşımlar . Platanus Yayın evi.
@bookchapter{bookchapter, author ={CENGİZ OKAY}, chaptertitle={Bazı Sıvı Kimyasal ve Gıdaların Durulma Süresine Viskozite ve Sıcaklığın Etkisi}, booktitle={ Fen Bilimleri ve Matematik Alanında Güncel Yaklaşımlar}, publisher={Platanus Yayın evi}, city={},year={2025} }