A. H. İSLAMOĞLU, "Yiyeceklerin Duyusal Değerlendirilmesi," In Temel Beslenme Bilimi , Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, 2021, pp.29-35.
İSLAMOĞLU, A. H. Yiyeceklerin Duyusal Değerlendirilmesi. 2021. In Temel Beslenme Bilimi , Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, 29-35.
İSLAMOĞLU, A. H., (2021). Yiyeceklerin Duyusal Değerlendirilmesi. Temel Beslenme Bilimi (pp.29-35), Ankara Nobel Tıp Kitabevleri.
İSLAMOĞLU, AYŞE. "Yiyeceklerin Duyusal Değerlendirilmesi." In Temel Beslenme Bilimi , 29-35. Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, 2021
İSLAMOĞLU, AYŞE H. . "Yiyeceklerin Duyusal Değerlendirilmesi." Temel Beslenme Bilimi , Ankara Nobel Tıp Kitabevleri, 2021, pp.29-35.
İSLAMOĞLU, A. H. (2021) "Yiyeceklerin Duyusal Değerlendirilmesi", Temel Beslenme Bilimi . Ankara Nobel Tıp Kitabevleri.
@bookchapter{bookchapter, author ={AYŞE HÜMEYRA İSLAMOĞLU}, chaptertitle={Yiyeceklerin Duyusal Değerlendirilmesi}, booktitle={ Temel Beslenme Bilimi}, publisher={Ankara Nobel Tıp Kitabevleri}, city={},year={2021} }