A. Fişekcioğlu, "YABANCI DİL OLARAK TÜRKÇE ÖĞRETİMİNDE TÜRK YEMEK KÜLTÜRÜNÜN PAYLAŞIMI," Motif Akademi Halkbilimi Dergisi , vol.15, no.38, pp.514-533, 2022
Fişekcioğlu, A. 2022. YABANCI DİL OLARAK TÜRKÇE ÖĞRETİMİNDE TÜRK YEMEK KÜLTÜRÜNÜN PAYLAŞIMI. Motif Akademi Halkbilimi Dergisi , vol.15, no.38 , 514-533.
Fişekcioğlu, A., (2022). YABANCI DİL OLARAK TÜRKÇE ÖĞRETİMİNDE TÜRK YEMEK KÜLTÜRÜNÜN PAYLAŞIMI. Motif Akademi Halkbilimi Dergisi , vol.15, no.38, 514-533.
Fişekcioğlu, ASLI. "YABANCI DİL OLARAK TÜRKÇE ÖĞRETİMİNDE TÜRK YEMEK KÜLTÜRÜNÜN PAYLAŞIMI," Motif Akademi Halkbilimi Dergisi , vol.15, no.38, 514-533, 2022
Fişekcioğlu, ASLI. "YABANCI DİL OLARAK TÜRKÇE ÖĞRETİMİNDE TÜRK YEMEK KÜLTÜRÜNÜN PAYLAŞIMI." Motif Akademi Halkbilimi Dergisi , vol.15, no.38, pp.514-533, 2022
Fişekcioğlu, A. (2022) . "YABANCI DİL OLARAK TÜRKÇE ÖĞRETİMİNDE TÜRK YEMEK KÜLTÜRÜNÜN PAYLAŞIMI." Motif Akademi Halkbilimi Dergisi , vol.15, no.38, pp.514-533.
@article{article, author={ASLI FİŞEKCİOĞLU}, title={YABANCI DİL OLARAK TÜRKÇE ÖĞRETİMİNDE TÜRK YEMEK KÜLTÜRÜNÜN PAYLAŞIMI}, journal={Motif Akademi Halkbilimi Dergisi}, year=2022, pages={514-533} }